Facebook Pixel «Θα μπορούσα να την ανεβάσω»
| 2011-09-14 17:29:00

«Θα μπορούσα να την ανεβάσω»

«Θα μπορούσα να την ανεβάσω»

Την πεποίθησή ότι αν έμενε στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ θα μπορούσε να την ανεβάσει ξανά στην Α1 εξέφρασε ο Άγγελος Κορωνιός, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ένωσης,

Ο πρώην τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα aek-live.gr, όπου παραδέχτηκε ότι για την αποχώρησή του « κάποιοι άλλοι αποφάσισαν για μένα». Τόνισε χαρακτηριστικά: «εγώ θέλω να μείνω στην ΑΕΚ».

Όπως αποκάλυψε ο Κορωνιός υπήρχε υλοποιήσιμο σχέδιο για την επάνοδο της Ένωσης: «Είχαμε βρεθεί μάλιστα και μου εξέφρασαν και οι δύο την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Είχαμε έτοιμο πλάνο για την επόμενη μέρα. Είχα μιλήσει και είχα συμφωνήσει με 6 παίκτες, εκ των οποίων οι 2 από αυτούς τώρα έκλεισαν σε άλλη ομάδα», δήλωσε.

Μάλιστα δεν έκρυψε την αγάπη του για την ΑΕΚ, υποστηρίζοντας: «Θέλω να μείνω στην ομάδα. Άμα υπάρχει μία υγιή κατάσταση και μία κατάσταση που να έχει μέλλον γιατί να μην το κάνω; Ήθελαν να προσφέρω στην ομάδα όταν ήταν στα χειρότερά της. Τώρα γιατί να μην μπορώ να την ανεβάσω;».

Ο Κορωνιός στο τέλος μίλησε και για το μέλλον της καριέρας του, αποκαλύπτοντας ότι ψάχνεται για ομάδα ακόμη και εκτός Ελλάδας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags