Facebook Pixel Σον Κιλπάτρικ - Παναθηναϊκός: "Είμαστε τρομακτική ομάδα" - Φοβερές ατάκες για Καλάθη και Πιτίνο!
| 2019-03-23 00:40:00

Κιλπατρικ: "Είμαστε τρομακτική ομάδα" - Φοβερές ατάκες για Καλάθη και Πιτίνο!

Sportdog Team
Κιλπατρικ: "Είμαστε τρομακτική ομάδα" - Φοβερές ατάκες για Καλάθη και Πιτίνο!

Όλα κρίθηκαν στο διπλό μέσα στη Μόσχα, σύμφωνα με τον Αμερικανό.

Σον Κιλπάτρικ - Παναθηναϊκός: Στις δυνατότητες του φετινού Παναθηναϊκού στάθηκε ο Σον Κιλπάτρικ, μετά το τέλος του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ αποθέωσε τον Νικ Καλάθη για την παρουσία του στο παρκέ και τν Ρικ Πιτίνο!

Ο Αμερικανός άσος μετά το τέλος του αγώνα είπε στην κάμερα της Nova: «Ξέραμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα στην έδρα της. Θέλαμε να περιορίσουμε τους σημαντικούς παίκτες τους στην περιφέρεια. Έβαλαν πολλά σουτ στο πρώτο μέρος, όμως συνεχίσαμε με τον ίδιο τρόπο και στο δεύτερο ημίχρονο και κάναμε καλή δουλειά στο φινάλε.

Ο Νικ παίζει πολύ καλά για πολύ καιρό. Ξέρει πολύ καλά τα παιχνίδια αυτά. Συνεχίζει να παίζει στο υψηλό επίπεδο με αυτόν τον τρόπο. Κάνει όλους μέσα στην ομάδα καλύτερους με την παρουσία του. Κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για εκείνον και για εμάς.

Ήταν μεγάλη η νίκη στην Μόσχα. Ήταν μια από τις πιο σκληρές ομάδες που αντιμετωπίσαμε. Το σημείο κλειδί ήταν η νίκη στη Μόσχα, αλλά έπρεπε να συνεχίσουμε να νικάμε. Είμαστε... τρομαχτική ομάδα που αποκτά αυτοπεποίθηση και ο προπονητής βοηθάει όλη την ομάδα για να βγάλει τον καλύτερό της εαυτό. 

Ο κόουτς βρίσκεται στους πάγκους για πολλά χρόνια, για 41 χρόνια. Είναι rookie στην Ευρώπη. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό η Ευρώπη με τις ΗΠΑ. Εγώ είμαι από τη Νέα Υόρκη όπως και αυτός και μαθαίνουμε γρήγορα. Είναι πολύ καλή η δουλειά που κάνει με την ομάδα και όλοι στα αποδυτήρια θα στο πουν αυτό».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags