Facebook Pixel Περιστέρι: Ο Αργύρης Πεδουλάκης έγινε ο 5ος προπονητής με τις περισσότερες συμμετοχές στη Basket League, ξεπερνώντας τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Μπάσκετ
| 2019-03-25 06:41:00

Γράφει ιστορία ο Πεδουλάκης - "Πάτησε" τον Ίβκοβιτς - Απίστευτη διάκριση (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Γράφει ιστορία ο Πεδουλάκης - "Πάτησε" τον Ίβκοβιτς - Απίστευτη διάκριση (ΦΩΤΟ)

Μεγάλες στιγμές για τον Έλληνα προπονητή. 

Περιστέρι: Ο Αργύρης Πεδουλάκης έγινε ο 5ος προπονητής με τις περισσότερες συμμετοχές στη Basket League, ξεπερνώντας τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Έλληνας κόουτς που βρίσκεται στον πάγκο του Περιστερίου, έχει περάσει από μεγάλες ομάδες, με αυτές που ξεχωρίζουν να είναι ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ καθώς και από την Ούνικς Καζάν.

Στον αγώνα του Περιστερίου με το Λαύριο, ο «Άρτζι» έφτασε τους 440 αγώνες, στο ελλληνικό πρωτάθλημα και ξεπέρασε τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού που είχε 439.

Το Περιστέρι θέλησε να συγχαρεί τον προπονητή του ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο instagram και έγραψε: «Ο Αργύρης Πεδουλάκης έγραψε ιστορία το απόγευμα του Σαββάτου (23/3/19)! Ο προπονητής του Περιστερίου Βίκος Cola έφτασε τους 4️40 αγώνες στην Basket League & μπήκε στο Top-5 αφήνοντας πίσω του, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς! Στην 20ετή πορεία του στους ελληνικούς πάγκους, ο "Άρτζι" μετράει 244 νίκες και 197 ήττες».

Δείτε την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags