Facebook Pixel ΑΕΚ - Μπάμπεργκ: Πωρωτικό κάλεσμα: «Όλοι ΟΑΚΑ να λιώσουν τη Μπάμπεργκ...»
Μπάσκετ
| 2019-03-28 12:36:00

Πωρωτικό κάλεσμα από ΑΕΚ: «Όλοι ΟΑΚΑ να λιώσουν τη Μπάμπεργκ...»

Sportdog Team
Πωρωτικό κάλεσμα από ΑΕΚ: «Όλοι ΟΑΚΑ να λιώσουν τη Μπάμπεργκ...»

Καλεί τους οπαδούς της να κατακλύσουν το ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς με την γερμανική ομάδα.

ΑΕΚ - Μπάμπεργκ: Kάλεσμα στον κόσμο της για να δώσει δυναμικό "παρών" στην ρεβάνς με την γερμανική ομάδα (3/4, 19:30) έστειλε η ΑΕΚ μέσω ανακοίνωσής της.

Αναλυτικά:

«Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

η πιο μεγάλη ώρα της τρεχούσης αγωνιστικής περιόδου έφτασε.
 
Την ερχόμενη Τετάρτη, 3 Απριλίου (19:30), στον επαναληπτικό με Μπάμπεργκ, μία ημέρα πριν από τα 51α γενέθλια της ένδοξης "Βασίλισσας" του ’68, μία ημέρα πριν από το παγκόσμιο θαύμα των 80.000 πιστών στο "Καλλιμάρμαρο" του "ρεκόρ Γκίνες", ο λαός της ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να επαναλάβει τον εαυτό του και να καταπλήξει την Ευρώπη. Με στόχο να συντρίψει ξανά το ρεκόρ της σύγχρονης ιστορία της ΑΕΚ, ήτοι του ευρωαγώνα με τον ΠΑΟΚ, και περισσότεροι από 14.000 να δώσουν το "παρών" στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Και μπορεί η "Θεά Τύχη" να έχει εγκαταλείψει εφέτος τη "Βασίλισσα", με τελευταίο κρούσμα στην ανελέητη κακοδαιμονία, που την έχει πλήξει, το σοβαρό τραυματισμό του Γιόνας Ματσιούλις, οι… θεοί της αλησμόνητης επιτυχίας της "4ης Απριλίου", όμως, θα εμπνεύσουν ξανά. Όπως και πέρυσι, με αποκορύφωμα την κατάκτηση δύο τροπαίων. Οι Αμερικάνος, Τρόντζος, Ζούπας, Βασιλειάδης, Λαρεντζάκης, Χρηστέας, Τσάβας, Πετράκης, Νεσιάδης, Δημητριάδης και ο προπονητής τους Νίκος Μήλας, που ενέπνευσαν τους Μάκη Αγγελόπουλο - Τάσο Μπουλμέτη για την ταινία-σταθμό "1968", θα είναι εκεί. Στο ΟΑΚΑ. Άλλοι με τη φυσική τους παρουσία. Άλλοι, για τους οποίους βιάστηκε ο τρισκατάρατος να τους πάρει κοντά του, θα βλέπουν από ψηλά. Και όλοι μαζί θα εμφυσήσουν τη χάρη τους και τις υπεράγιες ικανότητές τους στους επιγόνους τους.

Η πρόκριση ξανά στο F4 του BCL αποτελεί ξεκάθαρο στόχο της ΑΕΚ. Οι πρόσκαιρες ατυχίες εξαιτίας εξωαγωνιστικών συγκυριών δεν τη λυγίζουν. Θα μείνει όρθια…

Μόνο, που ο κόσμος της ΑΕΚ, πιο πολύ από ποτέ, θα πρέπει να είναι παρών. Για να ενισχύσει τα "θέλω" των παικτών του Λούκα Μπάνκι, παρόντων και απόντων, και να τους δώσει την απαιτούμενη ώθηση για την ανατροπή της ήττα με 4 πόντους στην πρώτη αναμέτρηση. Η ΑΕΚ έχει ν’ ανέβει "βουνό" εξαιτίας συνθηκών. Και μπορεί ν’ αναρριχηθεί στην κορυφή του, μόνο αν οι οπαδοί της λιώσουν με τη φωνή τους τις όποιες αντιστάσεις της γερμανικής ομάδας. Κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί με γεμάτο το ΟΑΚΑ. Όπως συνέβη το διήμερο της έκστασης του F4 του Μαΐου του 2018.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Η υπερήφανη αλλά λαβωμένη "Βασίλισσα" σας θέλει κοντά της για άλλη μία φορά. Γιατί δεν μπορεί. Δεν γίνεται. Η μοίρα της θα πρέπει να της επιστρέψει τα αυτονόητα δίκαια. Και όλοι μαζί θα πρέπει να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί.

Σπεύστε να προμηθευτείτε εισιτήριο.

Κοντά στην Πρωταθλήτρια Κόσμου 2019.

ΌΛΟΙ ΟΑΚΑ

ΑΕΚ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Τιμές: 5, 7, 10,15, 25, 50, 100 ευρώ.

Τα τμήματα 101Β, 109B, 110, 111, 112, 140, 141, 142, για πρώτη φορά,  μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης και από τα καταστήματα Public, με τιμή 7€.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ 7 ΕΥΡΩ, ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Η ΠΩΛΗΣΗ.

Επισυνάπτεται χάρτης.

Τρόποι αγοράς:

- Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ BC στο ΟΑΚΑ (Γραφείο Operation, είσοδος Press, τηλ. 210-6896793) από τις 10:30 έως τις 17:30.

- Aπό τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5)-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν

Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags