Facebook Pixel Sportdog.gr | Έπρεπε να κάνει φάουλ στη Ρεάλ στο τέλος ο Παναθηναϊκός; Ο Δημήτρης Κοντός πήρε θέση!
| 2019-03-29 11:21:00

Έπρεπε να κάνει φάουλ στη Ρεάλ στο τέλος ο Παναθηναϊκός; Ο Δημήτρης Κοντός πήρε θέση!

Sportdog Team
Έπρεπε να κάνει φάουλ στη Ρεάλ στο τέλος ο Παναθηναϊκός; Ο Δημήτρης Κοντός πήρε θέση!

Το παιχνίδι με τη Ρεάλ στο προσκήνιο.

Πολύς λόγος γίνεται από χθες για το αν ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να αποφύγει το… σοκ της τρίποντης «βόμβας» του Ρούντι Φερνάντεθ αν είχε κάνει φάουλ στην τελευταία επίθεση της Ρεάλ. Ο Δημήτρης Κοντός έδωσε τη δική του οπτική επί του θέματος.

«Όταν ένα παιχνίδι που ελέγχεις τόσο καλά και πας στη ρώσικη ρουλέτα, υπάρχει ο κίνδυνος να συμβεί αυτό που συνέβη. Είναι εντελώς υποκειμενικό αν θα κάνεις φάουλ ή όχι στην τελευταία επίθεση. Ο Πιτίνο επέλεξε να παίξει άμυνα και η άμυνα ήταν εξαιρετική στην τελευταία φάση, άσχετα αν μπήκε με πολλή τύχη το πέταγμα της μπάλας από τον Ρούντι. Με αυτή τη λογική θα μιλάγαμε ακόμη για το ίδιο και μετά τον τελικό του 2009, αν ο Σισκάουσκας είχε βάλει το τρίποντο στην τελευταία φάση για την ΤΣΣΚΑ», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Νομίζω πως ο Παναθηναϊκός έπεσε στην παγίδα να τελειώσει γρήγορα τη δουλειά, τόσο με τη Ρεάλ, όσο και με την Μπασκόνια. Έβαλε μεγάλη πίεση στον εαυτό του και έχασε τη λογική του στο φινάλε. Όμως παρότι είναι άγουρος ακόμη σε κάποια πράγματα, δίνει την εντύπωση πως εφόσον τελικά περάσει στα playoffs, θα παλέψει όλα τα παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο να προκριθεί στο Final Four, αλλά σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικός με όποιον και αν βρεθεί αντιμέτωπος», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags