Facebook Pixel Sportdog.gr | Γνωστός δημοσιογράφος του Ολυμπιακού σήμανε προσκλητήριο: "Να μιλήσουν οι Αγγελόπουλοι"!
| 2019-03-31 14:26:00

Γνωστός δημοσιογράφος του Ολυμπιακού σήμανε προσκλητήριο: "Να μιλήσουν οι Αγγελόπουλοι"!

Sportdog Team
Γνωστός δημοσιογράφος του Ολυμπιακού σήμανε προσκλητήριο: "Να μιλήσουν οι Αγγελόπουλοι"!

Θα το κάνουν;

Να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Ντέιβιντ Μπλατ και να κάνουν καθαρές κουβέντες για τη φετινή χρονιά στον μπασκετικό Ολυμπιακό ενόψει και της επόμενης σεζόν πρέπει οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ της ομάδας υποστήριξε πως θα ήταν καλό να βγουν οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ και να μιλήσουν για όλα τα θέματα στον κόσμο που στήριξε και στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις.

Αποσπάσματα των όσων ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στην εκπομπή «Μπάσχετοι» με τον Χρήστο Ρομπόλη και τον Παναγιώτη Κεφαλά.

Για την πορεία του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα: «Είναι πολύπλοκη η εξήγηση. Με Σπανούλη και Στέρλιενκς θα είχε κάνει τουλάχιστον δύο νίκες. Τα αποτελέσματα φέρνουν ηρεμία. Το έχουμε αναλύσει με πολλούς τρόπους. Έχουν όλοι την ευθύνη τους από τη διοίκηση, προπονητές και παίκτες. Είναι μία ιστορία από το 2014, από τη λάθος ανάγνωση των ικανοτήτων που είχε ο Ολυμπιακός, και η λάθος νοοτροπία που υπήρχαν σε διοίκηση και φιλάθλους πως οτιδήποτε και αν γίνει, θα βρίσκει λύσεις δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι. Σαν προγραμματική δήλωση υπήρχαν μεγάλοι στόχοι. Έγινε μία μερική αλλαγή, όχι ριζική όπως πιστεύουμε, έπρεπε να στηριχθεί το πλάνο του προπονητή και οι παίκτες που οι ξένοι κυρίως είναι άπειροι. Δεν έγινε σε μεγάλο βαθμό ότι πάμε για Final 4. Εκεί ήρθαν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με την Νταρουσάφα, μετά ακολούθησε το ηχητικό με το περιεχόμενο που έκανε εν μέρει κακό και παράλληλα δεν υπήρχε αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα. Ακόμα και με όλα αυτά τα προβλήματα, αν υπήρχε εγωισμός από πλευράς παικτών ή διαφορετική διαχείριση, θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Η Ζαλγκίρις που παίζει καλύτερο μπάσκετ, έχει μικρότερο μπάτζετ. Ο ΠΑΟΚ, για παράδειγμα, έχει αρκετά οικονομικά προβλήματα, όμως έχει κρατήσει την ομάδα και να παίζει όμορφο μπάσκετ και να αποκλείεται από την ΑΕΚ που είναι καλύτερη ομάδα στους “16” του Basketball Champions League. Πρέπει να τα χωρίσουμε σε δύο μέρη. Η διοίκηση πρέπει να μιλήσει ανοιχτά στον κόσμο, να παρθούν ριζικές αποφάσεις και από την άλλη δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας προπονητής του επιπέδου του Μπλατ ή παίκτες όπως ο Παπανικολάου, ο Πρίντεζης και κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να σηκώσουν στις πλάτες τους την ομάδα».

Για τον Μπλατ και το «τις πταίει»: «Η απόδοση του Τουπάν και του Βεζένκοφ είναι ο νόμος του Μέρφι, όταν τους έχει ανενεργούς, δεν μπορούν να βοηθήσουν. Έχασε πολλούς παίκτες με τον τρόπο που τους διαχειρίστηκε και, μάλιστα, πρόκειται για επιλογές του. Όλες οι επιλογές του δεν βοήθησαν στο παραμικρό. Μόνο ο Γουέμπερ έχει αποδώσει μέχρι σήμερα. Δεν ξέρω αν ο Ολυμπιακός είναι ευχαριστημένος με την προσφορά του, αλλά από την άλλη – όχι μόνο επειδή έχει συμβόλαιο – δεν συνηθίζει να αλλάζει προπονητής. Ίσως να μπει στη διαδικασία να συζητήσουν από την αρχή τη συνεργασίας τους. Θα πρέπει να λυθούν από την αρχή όλα τα προβλήματα. Είχαν γίνει κουβέντες με τους τρεις καλύτερους: Μπλατ, Γιασικεβίτσιους και Μεσίνα».

Για το πανό που ανέβηκε στο ΣΕΦ: «Θα έπρεπε κανονικά να βρίσκουν αυτούς τους ανθρώπους και να μην πατήσουν ξανά στο γήπεδο. Αυτό πιάνει και εμάς, που έπρεπε να καταδικάσουμε όλες τις επιθέσεις που έχουν γίνει σε γήπεδο. Χαιρετίζω την παρέμβαση του Εισαγγελέα, αν και δεν είμαι τόσο αισιόδοξος, και ελπίζω οι εμπνευστές του συγκεκριμένου πανό να εντοπιστούν και να μην έρθουν ξανά στο ΣΕΦ. Δυστυχώς και οι διοικήσεις των ομάδων δεν έχουν δείξει ότι θέλουν να τα βάλουν με τους “στρατούς” των οπαδών».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Πιστεύω ότι πρέπει να μείνει. Κανονικά έπρεπε να είχε ήδη γίνει, αφού ήταν ο παίκτης που άλλαξε την ιστορία της ομάδας και ήρθαν τόσοι τίτλοι με εκείνον ως αρχηγό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags