Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: «Το σημαντικότερο ματς της χρονιάς - Στο επόμενο μόνο γυναίκες 25-40 ετών»!
| 2019-03-31 19:56:00

Επικός Πιτίνο: «Το σημαντικότερο ματς της χρονιάς - Στο επόμενο μόνο γυναίκες 25-40 ετών»!

Sportdog Team
Επικός Πιτίνο: «Το σημαντικότερο ματς της χρονιάς - Στο επόμενο μόνο γυναίκες 25-40 ετών»!

Απολαυστικός ο Αμερικανός μετά την ήττα του ΠΑΟ από το Περιστέρι.

Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Μπορεί οι Πράσινοι να ηττήθηκαν για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, από το Περιστέρι, όμως ο κόουτς του Τριφυλλιού στάθηκε στο ότι η ομάδα του δεν είχε κάποιο τραυματισμό εν όψει του πιο σημαντικού αγώνα της χρονιάς, απέναντι στη Μπουντούτσνοστ, όπως είπε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε όσα έχει ζήσει στην Ελλάδα, λέγοντας με χιούμορ ότι την επόμενη φορά περιμένει ματς μόνο με γυναίκες 25-40 ετών!

«Θα ήθελα να συγχαρώ το Περιστέρι. Έκανε πολύ καλή δουλειά. Ο στόχος μας ήταν φυσικά να κερδίσουμε, αλλά το σημαντικό ήταν να μην έχουμε τραυματισμούς. Είμαστε ικανοποιημένοι που κανένας παίκτης μας δεν τραυματίστηκε. Προχωράμε, κοιτάμε μπροστά για να προετοιμαστούμε για το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς», δήλωσε αρχικά ο Ρικ Πιτίνο. 

Για το αν τον προβληματίζει κάτι ενόψει του αγώνα με τη Μπουντούτσνοστ μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες από Ρεάλ Μαδρίτης και Περιστέρι: «Ο στόχος ήταν να αποφύγουμε τους τραυματισμούς. Γι’ αυτό και ξεκούρασα τον Καλάθη και πειραματίστηκα με άλλα πράγματα. Θέλαμε να κερδίσουμε το ματς, αλλά αυτό που μας ένοιαζε ήταν να μην χτυπήσει κανένας και να είμαστε έτοιμοι για την Πέμπτη. Ένας από τους στόχους μας δεν ήταν να πάρουμε αήττητοι το Πρωτάθλημα, αλλά να πάρουμε το Πρωτάθλημα. 

Έχω ζήσει πολλές εμπειρίες εδώ. Έναν τελικό Κυπέλλου με μικρά παιδιά, ένα παιχνίδι Κυπέλλου να μη βγαίνει η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, ένα παιχνίδι Πρωταθλήματος να μην κατεβαίνει η αντίπαλη ομάδα και ένα παιχνίδι σε άδειο γήπεδο. Περιμένω το επόμενο παιχνίδι να έχει μόνο γυναίκες 25-40 ετών».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags