Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου και του Θανάση Αντετοκούνμπο
Μπάσκετ
| 2019-04-03 15:49:00

Αποφασισμένοι στον ΠΑΟ για την πρόκριση: "Αποτυχία για όλους μας αν χάσουμε"

Sportdog Team
Αποφασισμένοι στον ΠΑΟ για την πρόκριση: "Αποτυχία για όλους μας αν χάσουμε"

Όλα όσα δήλωσαν οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο.

Ευρωλίγκα: Ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος να υποδεχθεί την Μπουντούτσνοστ στο ΟΑΚΑ και οι παίκτες του Τριφυλλιού γνωρίζουν πως δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι και θέλουν μόνο την νίκη, γιατί όπως δήλωσε ο πρώτος θα είναι τεράστια αποτυχία αν χάσει ο Παναθηναϊκός.

Με την σειρά του ο Θανάσης δήλωσε πως αν και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο κατάφεραν να αντιστρέψουν την κατάσταση και πως τα αποδυτήρια ανταποκρίθηκαν όπως έπρεπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

«Πριν από τρεις μήνες, θα μας χαροποιούσε να μαθαίναμε ότι θα φτάσουμε εδώ. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, γιατί η Μπούντουτσνοστ είναι πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα. Δεν πρέπει να επαναπαυθούμε, για να μην πάει χαμένο και το πώς γυρίσαμε την κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες. Αν χάσουμε θα είναι μεγάλη αποτυχία για όλους μας. Απειλεί από όλες τις θέσεις η Μπούντουτσνοστ, πρέπει να επικεντρωθούμε στην άμυνά μας. Αν ξεκινήσουμε απ' αυτήν και βρούμε ενέργεια από τον κόσμο, θα είναι το κλειδί για να τα καταφέρουμε».

«Η ήττα από την Ρεάλ είναι μάθημα, ενώ και με την Μπασκόνια είχαμε ένα άσχημο ημίχρονο. Του Ρούντι ήταν ένα τυχερό σουτ, αλλά το έχουμε αφήσει πίσω. Αύριο πρέπει να παίξουμε 40 λεπτά καλό μπάσκετ».

Για το αν προτιμά αντίπαλο στην 8άδα, απάντησε: «Το θέμα είναι να περάσουμε. Δεν μπορούμε να επιλέξουμε».

Και οι δηλώσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο:

«Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο. Δεν μας νοιάζει αυτό, πρέπει να κερδίσουμε. Έχουμε αποκτήσει την ταυτότητά μας. Είμαστε στην τελική ευθεία, πρέπει να κερδίσουμε. Δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζεις δύο μήνες "τελικούς", αλλά τα αποδυτήριά μας ανταποκρίθηκαν όπως έπρεπε. Πρέπει να κερδίσουμε ακόμα ένα τέτοιο ματς. Το πιο σημαντικό είναι πως δείξαμε τον χαρακτήρα μας όταν βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο».

Στη συνέχεια απάντησε για ποιον αντίπαλο επιθυμεί στα πλέι-οφ: «Δεν θέλω να διαλέξω. Πρώτα πρέπει να πετύχουμε τον στόχο μας και να προκριθούμε στα πλέι-οφ. Θα δούμε μετά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags