Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μπριάντε Γουέμπερ: Χειροκρότημα για τον Αεμερικανό στο ΣΕΦ
Μπάσκετ
| 2019-04-05 23:40:00

Φοβερό σκηνικό στο ΣΕΦ – Αυτόν αποθέωσαν, μήνυμα στους Αγγελόπουλους – Θα τον διώξουν;

Sportdog Team
Φοβερό σκηνικό στο ΣΕΦ – Αυτόν αποθέωσαν, μήνυμα στους Αγγελόπουλους – Θα τον διώξουν;

Δείχνει πολλά αυτό που έγινε στο φαληρικό γήπεδο.

Ολυμπιακός - Μπριάντε Γουέμπερ: Το κλίμα στο ΣΕΦ στο αποψινό παιχνίδι με τη Νταρουσάφακα δεν παρέπεμπε σε αγώνα Euroleague. Η απογοήτευση των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια είχε ως αποτέλεσμα την πολύ χαμηλή προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, η ατμόσφαιρα του οποίου ήταν «παγωμένη». Το κλίμα έφτιαξε μόνο προς το τέλος, όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς άγχος και έφτασε σε μια άνετη νίκη με 99-74.

Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, ο Μπριάντε Γουέμπερ ήταν και πάλι ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους, αφού τα έδωσε όλα και έβγαλε πάθος μέχρι τέλους.

Μάλιστα, ο Αμερικανός βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο των αντιδράσεων των οπαδών του Ολυμπιακού, των οποίων έχει κερδίσει τη συμπάθεια για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και την αυταπάρνηση που δείχνει στο παρκέ.

Σε μια φάση στα μέσα της δεύτερης περιόδου, ο Γουέμπερ διεκδίκησε ένα ριμπάουντ και δέχθηκε σφοδρό χτύπημα από τον Κοσούτ, που τον βρήκε με δύναμη στο πρόσωπο. Αφού έμεινε για λίγα δευτερόλεπτα στο παρκέ, ο Αμερικανός σηκώθηκε και πήγε προς τον πάγκο, γνωρίζοντας καθολική αποθέωση, αφού το κοινό του ΣΕΦ τον χειροκρότησε θερμά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Θυμίζουμε ότι μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, ο Γουέμπερ ξέσπασε σε λυγμούς στο τέλος της αναμέτρησης. Τότε ο κόσμος τον είχε χειροκροτήσει και πάλι, αναγνωρίζοντας το ότι έδωσε τα πάντα για τη νίκη και «λύγισε» στο φινάλε.

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι ο Γουέμπερ, ένας παίκτης που ήρθε μεσούσης της αγωνιστικής χρονιάς, είναι το μεγαλύτερο κέρδος του Ολυμπιακού στη φετινή προβληματική σεζόν. Σίγουρα αποτελεί την πιο πετυχημένη μεταγραφή και ο κόσμος στέλνει ξεκάθαρο «μήνυμα» στους αδερφούς Αγγελόπουλους ότι ο Αμερικανός είναι ένας παίκτης που θέλουν να δουν με τα ερυθρόλευκα και του χρόνου.

Φυσικά, λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, οι φίλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν και τον εξίσου αγαπητό, Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος αποτελεί "αδυναμία" της "ερυθρόλευκης" εξέδρας, αλλά και τον νεαρό Ποκουσέφκσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβες" Κωστόπουλου: Έτσι κατέρρευσε ο Ολυμπιακός, πού είναι οι Αγγελόπουλοι; Βλακεία με Πρίντεζη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags