Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάει... αγριεμένος στα πλέι οφ ο Σλούκας - "Σκότωσε" τη Μακάμπι με τριποντάρα στη λήξη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2019-04-05 23:46:00

Πάει... αγριεμένος στα πλέι οφ ο Σλούκας - "Σκότωσε" τη Μακάμπι με τριποντάρα στη λήξη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πάει... αγριεμένος στα πλέι οφ ο Σλούκας - "Σκότωσε" τη Μακάμπι με τριποντάρα στη λήξη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρελό σουτ και νίκη με 78-75 για τη Φενέρμπαχτσε!

Ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς έγινε... θρίλερ! Η Φενέρμπαχτσε και η Μακάμπι Τελ Αβίβ πρωταγωνίστησαν σε ένα όμορφο παιχνίδι στην Τουρκία, το οποίο τελικά κατέληξε στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία ολοκλήρωσε την Regular Season στην πρώτη θέση με ρεκόρ 25-5. Για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε η μεγάλη εμφάνιση του Κώστα Σλούκα (22 πόντοι, 5 ασίστ, 4 ριμπάουντ), ο οποίος πέτυχε και το νικητήριο τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς. Στο 14-16 ολοκλήρωσε την σεζόν η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με τον Ταρίκ Μπλακ (23 πόντοι, 7 ριμπάουντ) να μην αρκεί για να φέρει τη νίκη.

Το παιχνίδι κύλησε σε απόλυτη ισορροπία στα πρώτα λεπτά και το 20-20 στο τέλος της πρώτης περιόδου αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Η εικόνα παρέμεινε ίδια και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με το επιμέρους 21-21 να οδηγεί τις δύο ομάδες στην ισοπαλία (41-41) στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Η Μακάμπι ανέβασε στροφές στη τρίτη περίοδο και επέβαλλε τον ρυθμό της στο παρκέ, έχοντας ως οδηγούς τους Ταρίκ Μπλακ και Σκότι Ουίλμπεκιν. Έτσι, η ομάδα του Τελ Αβίβ πήρε προβάδισμα οκτώ πόντων (51-59) στο 30ο λεπτό.

Η Φενέρ δεν άφησε το ματς να της ξεφύγει και το 63-63 του 34ου λεπτού έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Η Φενέρ κυριάρχησε σε αυτό το διάστημα και με ένα εντυπωσιακό 19-4 προηγήθηκε με 70-63, κάτι που της έδωσε τα ηνία του ματς. Οι Ισραηλινοί αντέδρασαν και ισοφάρισαν (70-70), με το... θρίλερ να ολοκλήρωνεται τελικά με το μεγάλο και το νικητήριο buzzer-beater του τρομερού Σλούκα!

Δεκάλεπτα: 20-20, 41-41, 51-59, 78-75

Δείτε εδώ τα στατιστικά του ματς.

Το φοβερό τρίποντο του Σλούκα στην εκπνοή:

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags