Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αποχωρεί ο Σέρβος ψηλός - Ποιος θα είναι ο διάδοχος
| 2019-04-10 10:35:00

H πρώτη "ρουκέτα" στoν Ολυμπιακό - Αποχωρεί μεγάλο όνομα - Εκεί πάει - Οι πιθανοί διάδοχοι

του Pick n' Scroll
H πρώτη "ρουκέτα" στoν Ολυμπιακό - Αποχωρεί μεγάλο όνομα - Εκεί πάει - Οι πιθανοί διάδοχοι

Ψάχνουν ήδη για τον αντικαταστάτη του. Διαβάστε ονόματα!

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την Ευρωλίγκα, αλλά οι μεγαλύτεροι μπελάδες είναι μπροστά του. Και είναι πολλοί. Ο πιο άμεσος έχει να κάνει με την παρουσία του στην Α1. Θα τελειώσει ή όχι τη σεζόν στο πρωτάθλημα; "Δε θα τελειώσει" είναι η απάντηση σύμφωνα με όσα ξέρουμε. Καλό θα είναι, όμως, να περιμένουμε, γιατί οι ανατροπές στον αθλητισμό και γενικότερα στη ζωή είναι πολλές.

Από κει και πέρα, έρχεται το πιο θερμό καλοκαίρι για τους Πειραιώτες. Και έχει να κάνει με το διοικητικό καθεστώς. Θα πορευτούν μόνοι τους οι Αγγελόπουλοι; Ή θα έχουν τη βοήθεια του Γιώργου Λεριώτη; Θα έχουν παρέα τον γιο του Σωκράτη Κόκκαλη, Ντίνο; Ή τον γιο του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδη; Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά. Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά. 

Όσον αφορά στο ρόστερ, πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα πάρει τον δρόμο για το ΝΒΑ και τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Θα κάνει χρήση του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του και θα πάει να παίξει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Με τέσσερα χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό, έχει αποκτήσει τις δέουσες εμπειρίες και είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο άλμα. Το λέει στο στενό του περιβάλλον ότι ανυπομονεί να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο υψηλότερο μπασκετικό επίπεδο του κόσμου.



Αν γίνει αυτό, ο Ολυμπιακός θα έχει μία ακόμη δύσκολη αποστολή. Γιατί είναι δύσκολο να αντικαταστήσεις έναν τέτοιο παίκτη, ο οποίος είναι από τους κορυφαίους ψηλούς της Ευρωλίγκας.

Προφανώς ο προπονητής του Ολυμπιακού (ο Μπλατ αν μείνει ή ο Μπαρτζώκας, που ακούγεται ως αντικαταστάτης) θα κοιτάξει να καλύψει το κενό με δύο πολύ καλούς ψηλούς. Με έναν είναι δύσκολο, γιατί οι πάρα πολύ καλοί ψηλοί είναι λίγοι και οι Πειραιώτες δεν έχουν πλέον το μπάτζετ να τους προσελκύσουν. Θα πάνε, δηλαδή, σε λύσεις Μπιρτς, σε λύσεις Ντάνστον, αλλά όταν δεν τους ήξερε κανείς. Τέτοιοι παίκτες υπάρχουν αρκετοί στην Ευρώπη και το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού έχει αποδείξει ότι μπορεί να τους βρει.

Τέτοιοι παίκτες υπάρχουν και στις ΗΠΑ και κυρίως στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Οπως ο Τσινάνου Ονουάκου, που σουτάρει βολές με δύο χερια(!), αλλά και ο Τζόναθαν Μότλεϊ, που τελειώνει τη σεζόν στους Κλίπερς.

Η περίπτωση του Κώστα Κουφού θα ήταν τέλεια για τους "ερυθρόλευκους", αλλά ο διεθνής σέντερ πιστεύει ότι θα βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ενώ ο φοβερός και τρομερός Εκπε Γιούντο, το συμβόλαιο του οποίου με τους Τζαζ ολοκληρώνεται, είναι για άλλα πορτοφόλια.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι η ζωή θα συνεχιστεί και χωρίς τον Σέρβο άσο. Εδώ έχουν φύγει και έχουν φύγει ακόμη σπουδαιότεροι παίκτες και οι Πειραιώτες ανέβηκαν ακόμη πιο ψηλά. Ουδείς αναντικατάστατος που λένε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα αποκάλυψη-φωτιά: "Τέλος ο Μπλατ από τον Ολυμπιακό, πάει στην Αρμάνι"!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags