Facebook Pixel Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του παικταρά: Φήμες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!
| 2019-04-11 10:25:00

Αποκάλυψη-φωτιά: Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του παικταρά - Φήμες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

του Pick n' Scroll
Αποκάλυψη-φωτιά: Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του παικταρά - Φήμες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

Άφιξη που φουντώνει τα σενάρια. Λέτε να σκάσει τέτοια βόμβα;

Ο Παναθηναϊκός ήταν εντυπωσιακός και χθες κόντρα στην ΑΕΚ. Τη διέλυσε με 104-72 και δείχνει πανέτοιμος ενόψει των συγκρούσεων με τη Ρεάλ. Αντίθετα, συνεχίζουν να μην είναι καλά τα πράγματα για τον Ολυμπιακό. Έχασε και από το Περιστέρι και εκεί που μέχρι πριν από δύο μήνες όλα φαίνονταν ρόδινα, πλέον υπάρχει βαθύ σκοτάδι.

Την ίδια ώρα υπάρχουν δημοσιεύματα για την επόμενη μέρα του. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θα μείνουν σίγουρα, το θέμα είναι αν θα έχουν συμπαίκτη. Αυτό, αν θα γίνει, θα αργήσει να φανεί.

Ως μεγάλα κλαμπ που είναι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν μπορεί να μη σκέφτονται την επόμενη μέρα. Με ή χωρίς προβλήματα, οι δύο "αιώνιοι" θα συνεχίσουν να παραμένουν στο υψηλότερο επίπεδο.

Μεταγραφικά πάντα οι δύο αυτές ομάδες "γαργαλιούνται" και δεν γνωρίζουμε αν έχει να κάνει με αυτούς η επίσκεψη στην Αθήνα του Λιούις Ντέξτερ. Ποιος είναι αυτός; Ο ατζέντης του σπουδαίου γκαρντ-φόργουορντ, Σόνι Γουίμς, ενός παίκτη που είχε εντυπωσιάσει με ΤΣΣΚΑ, Ζαλγκίρις, Μακάμπι και Εφές.

Ο γνωστός μάνατζερ βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ο ακριβής λόγος της παρουσίας του στα μέρη μας. Ο Σόνι Γουίμς είναι ο γνωστός σούπερ σκόρερ που έπαιξε φέτος και πέρυσι (με μία μικρή στάση στην Εφές) στην Κίνα. Είναι 32 ετών, παίρνει πολλά χρήματα στην Κίνα, αλλά δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ευρώπη, όπου η ζήτηση για το πρόσωπό του παραμένει μεγάλη.

Μάλιστα, κάποια στιγμή στο παρελθόν τον ήθελε πολύ ο Παναθηναϊκός, ενώ ήταν και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί είχαν τρελαθεί στο ενδεχόμενο η ομάδα τους να πάρει αυτό τον παίκτη.

Ο παίκτης είχε φέτος στην Κίνα 23.2 πόντους και 6.5 ασίστ ως μέσους όρους. Παραμένει, δηλαδή, σε εξαιρετική κατάσταση. Είχε μάλιστα συμπαίκτη έναν ακόμη παίκτη που ακούγεται όλα τα χρόνια για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό: τον Μάλκολμ Ντιλέινι.

Μένει να δούμε αν η επίσκεψη του Λιούις Ντέξτερ έχει να κάνει με τον πελάτη του και τους "αιώνιους", οι οποίοι και είναι οι μόνοι από τις ελληνικές ομάδες που μπορούν να τον πληρώσουν.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλα στη φόρα για το επεισόδιο στο ΟΑΚΑ: "Να τι έκανε ο Πιτίνο με Λάνγκφορντ" - "Θα τους βγάλει το λάδι!"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags