Facebook Pixel Κώστας Σλούκας: "Μάχη" Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού!
| 2019-04-12 15:35:00

"Σκοτωμός" για Σλούκα - "Τρώει" Σπανούλη - Τεράστια υπέρβαση - Χωράει δίπλα στον Καλάθη;

του Pick n' Scroll
"Σκοτωμός" για Σλούκα - "Τρώει" Σπανούλη - Τεράστια υπέρβαση - Χωράει δίπλα στον Καλάθη;

Τι ετοιμάζουν οι Αγγελόπουλοι; Ποιος θα δώσει τα 2 "μύρια"; Χαμός...

Κώστας Σλούκας: Ο Ολυμπιακός είναι ανοιχτή πληγή και όπως είναι λογικό τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν. Από το πώς θα είναι το νέο διοικητικό σχήμα τη νέα χρονιά μέχρι το αν θα μείνει ο Μπλατ (που έχει συμβόλαιο και για του χρόνου) και τι θα γίνει με Σπανούλη, Πρίντεζη και σία.

Πριν από λίγες ώρες υπήρχαν δημοσιεύματα ότι ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για να φέρει πίσω τον Κώστα Σλούκα και να στήσει πάνω του την επόμενη ομάδα που θέλει να φτιάξει. Η επιθυμία είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Μπορεί, όμως, να συμβεί κάτι τέτοιο; 

Κατ' αρχάς ο Κώστας Σλούκας είχε φύγει από τον Ολυμπιακό, γιατί δεν ήθελε να ζει πλέον στη σκιά του Βασίλη Σπανούλη. Τον σεβόταν και τον σέβεται απόλυτα, αλλά ήθελε να ανοίξει τα φτερά του. Πήγε στη Φενέρ και τον Ομπράντοβιτς και δικαιώθηκε απόλυτα.

Στα 29 του χρόνια μένει να δούμε ποια είναι η επόμενη κίνησή του. Θα μείνει στη Φενέρ; Θα πάει σε άλλη μεγάλη ομάδα της Ευρώπης; Θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό; Θα πάει στον Παναθηναϊκό; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει αυτή τη στιγμή. Θα πέσει έξω για τα καλά.

Το σίγουρο είναι ότι για να έχει κάποιος τον έμπειρο γκαρντ από του χρόνου θα πρέπει να τον πληρώσει κοντά στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Μπορούν οι Πειραιώτες να δώσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό, ενώ ξέρουμε τις δυσκολίες που έχει; Μπορεί ο Παναθηναϊκός να χωρέσει ένα ακόμη τεράστιο συμβόλαιο δίπλα στον Καλάθη; Πρόκειται για ερωτήματα που θα απαντηθούν το καλοκαίρι. 

Ο Ολυμπιακός, πάντως, προχωράει με τους Αγγελόπουλους, υπάρχει η τάση να μείνει ο Μπλατ και όπως έχουμε αναφέρει και πάλι θα πάρει 100% έναν σούπερ σταρ στην περιφέρεια. Είτε αυτός θα είναι ο Σλούκας, είτε ο Τεόντοσιτς, είτε ο Ντιλέινι, είτε ένας γκαρντ αυτού του επιπέδου.

Ο Σπανούλης θα παραμείνει στην ομάδα, αλλά πλέον ο ρόλος του θα είναι διαφορετικός. Στα 37 του και προερχόμενος από μακρά αποχή, είναι απόλυτα λογικό να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει κάποια ποιοτικά λεπτά.

Πάει η εποχή που μιλάγαμε για την ομάδα του Σπανούλη. Πλέον, μπορεί να μιλάμε για την ομάδα του Σλούκα. Μπορεί λέμε, γιατί κάτι τέτοιο θα είναι για τον τωρινό Ολυμπιακό μία τεράστια υπέρβαση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags