Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τέλος ο Μπράιαντ Γουέμπερ
Μπάσκετ
| 2019-04-12 21:13:00

Φοβερές εξελίξεις από το... πουθενά στον Ολυμπιακό - Τέλος ο Γουέμπερ - Γιατί τον "τρώνε"!

Sportdog Team
Φοβερές εξελίξεις από το... πουθενά στον Ολυμπιακό - Τέλος ο Γουέμπερ - Γιατί τον "τρώνε"!

Είδηση-σοκ, έξαλλοι οι Πειραιώτες με τον Αμερικανό!

Ολυμπιακός – Μπριάντε Γουέμπερ: Αναπάντεχη τροπή πήραν τα πράγματα στους Πειραιώτες, καθώς όλα δείχνουν πως οδεύουν προς τη λύση της συνεργασίας τους με τον Αμερικανό γκαρντ!

Συγκεκριμένα, ο Γουέμπερ το τελευταίο διάστημα υπέπεσε σε ουκ ολίγα πειθαρχικά παραπτώματα, τα οποία έγιναν αντιληπτά από τη διοίκηση και τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχασε προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες επικαλούμενος ενχολήσεις στο γόνατο, όμως σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, στην πραγματικότητα δεν υπήρξε πρόβλημα και ο Γουέμπερ έλεγε ψέμματα!

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ μίλησαν με τον Αμερικανό, ωστόσο δεν βρέθηκε λύση, ενώ ο παίκτης φέρεται να υποστήριξε ότι του λείπει πολύ η πατρίδα του. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα ο Γουέμπερ φέρεται να παραπονιέται συνεχώς για τη νοσταλγία που νιώθει για το σπίτι του, βάζοντας μέχρι και τα κλάματα στα αποδυτήρια!

Συνεπώς, όλα δείχνουν ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα λήξει πρόωρα και ο Γουέμπερ δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα στη συνέχεια της σεζόν. Ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι η πλευρά του παίκτη και της ομάδας να τα βρουν στο ποσό της αποδέσμευσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags