Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο "πάρτι" του Άρη με 35 πόντους διαφορά!
Μπάσκετ
| 2019-04-13 17:31:00

Απίστευτο "πάρτι" του Άρη με 35 πόντους διαφορά!

Sportdog Team
Απίστευτο "πάρτι" του Άρη με 35 πόντους διαφορά!

Τρομερή εμφάνιση και νίκη για τους Κίτρινους με 90-65 κόντρα στην Κύμη.

Εκτός από την νίκη ο Άρης πήρε και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία αφού νίκησε με 95-60 και 35 πόντους ενώ είχε χάσει με 17 πόντους στον πρώτο γύρο.

Ο Άρης καθάρισε τον αγώνα… μέχρι να πεις κύμινο, αφού όλα τελείωσαν στο πρώτο δεκάλεπτο. Ήταν το διάστημα όπου οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη με εκπληκτική άμυνα κράτησαν την Κύμη στο… μηδέν για περίπου οχτώ λεπτά. Επιθετικά Μποχωρίδης και Τζόουνς έδιναν πόντους και ο Άρης έκανε ένα σερί 24-0 (!!!) ώστε να προηγηθεί με 26-2 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Η Κύμη δεν μπόρεσε να αντιδράσει, μιας και ο Άρης συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο δεκάλεπτο. H διαφορά κυμαίνονταν σε επίπεδα... συντριβής αφού ο Άρης προηγήθηκε με 33 πόντους (41-8). Η Κύμη δεν σκόραρε για δέκα λεπτά και όταν άρχισε να πετυχαίνει πόντους ήταν πια αργά.Η διαφορά για πρώτη φορά έφτασε στους 40 πόντους, όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 63-23, με τους 3.500 οπαδούς τους στις κερκίδες να έχουν στήσει το δικό τους... πάρτι. 

Το υπόλοιπο που αγώνα είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα με την διαφορά να αυξάνεται συνεχώς, αγγίζοντας τους 40 πόντους (72-33) στο 29ο λεπτό. Στο τέταρτο δεκάλεπτο το μεγάλο ερώτημα ήταν αν ο Άρης θα φτάσει τους 100 πόντους, ενώ είχε καλύψει το -17 του πρώτου γύρου, το οποίο η Κύμη είχε ως... μαξιλαράκι σε περίπτωση ισοβαθμίας αλλά εξαφανίστηκε. 

Ο Άρης κέρδισε με το επιβλητικό και ουσιαστικά έκανε άπαντες να αναρωτιούνται που ήταν αυτή η ομάδα καθόλη την διάρκεια της φετινής χρονιάς.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags