Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτή είναι στη λίστα - "Μπαμ" με Αντετοκούνμπο;
| 2019-04-15 16:12:00

Tα σαρώνουν όλα από Ελλάδα οι Αγγελόπουλοι - Αυτή είναι η λίστα - "Μπαμ" με Αντετοκούνμπο;

του Pick n' Scroll
Tα σαρώνουν όλα από Ελλάδα οι Αγγελόπουλοι - Αυτή είναι η λίστα - "Μπαμ" με Αντετοκούνμπο;

Άρχισε ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Σκάνε τρελά "χτυπήματα"!

Ο Ολυμπιακός είναι στα χειρότερά του, όσον αφορά στη σύγχρονη ιστορία του. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και όπως είχαμε γράψει το πρωί του Σαββάτου κάθε μέρα όλο και κάτι βγαίνει.

Μάλιστα, μετά το δημοσίευμά μας το Σάββατο γνωστοποιήθηκε ότι ο Αξέλ Τουπάν δεν θα συνεχίσει στον Πειραιά.

Η εικόνα που βγάζουν οι "ερυθρόλευκοι" προς τα έξω, είναι άθλια, αλλά και πραγματική. Την ίδια ώρα, όμως, μέσα στο χαμό που γίνεται, οι άνθρωποι της ΚΑΕ προσπαθούν όσο μπορούν να ετοιμάσουν την επόμενη μέρα. Ποια ακριβώς θα είναι αυτή, μάλλον ούτε και οι ίδιοι γνωρίζουν.

Όλα δείχνουν ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ θα συνεχίσει στο μεγάλο λιμάνι. Άλλωστε, έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. Λέγεται ότι ο Ολυμπιακός θα έχει πολλούς ξένους την επόμενη σεζόν. Είναι, όμως, και ανάγκη να φρεσκάρει τον ελληνικό του κορμό, έστω και αν οι επιλογές δεν είναι πάρα πολλές.

Ο Αντώνης Κόνιαρης του ΠΑΟΚ ειναι μία τέτοια. Όπως και ο Λίνος Χρυσικόπουλος από την ίδια ομάδα. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μπορεί το καλοκαίρι να φύγει από την ΑΕΚ έναντι συγκεκριμένου ποσού. Μένει να δούμε αν θα το δώσει αυτό το ποσό ο Ολυμπιακός.

Μία περίπτωση που θα ήταν εξαιρετική για τους Πειραιώτες θα ήταν αυτή του Κώστα Αντετοκούνμπο, αλλά σε βάση τριετίας, τετραετίας. Ο Αντετοκούνμπο έπαιξε ελάχιστα φέτος στους Ντάλας Μάβερικς και πολύ περισσότερο στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Εχει στοιχεία να φτάσει ψηλά, άλλωστε και τα αδέρφια του από πολύ χαμηλά ξεκίνησαν. Και είδαμε πού έχουν φτάσει. 

Ο Αντετοκούνμπο είναι ένας φόργουορντ κοντά στα 2.10, που μπορεί να παίξει και "4" και "5". Δουλεύει πολύ και στις δύο θέσεις, στο "4" προσπαθεί να σουτάρει καλύτερα και στο "5" να είναι πιο αποτελεσματικός στο σετ παιχνίδι. 

Αφού ο Ολυμπιακός δεν είχε πάρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ούτε τον Θανάση, λέτε να πάρει τον Κώστα; Αυτό, βέβαια, είναι το μικρότερο θέμα που απασχολεί τώρα τους "ερυθρόλευκους", αλλά σιγά σιγά το θέμα του ρόστερ θα αρχίσει να βρίσκεται μπροστά τους.

Άλλωστε, σε όχι πολλές μέρες οι υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα θα ολοκληρωθούν, αφού έχουν πει ότι δεν παίζουν με διαιτητές Μάνο, Αναστόπουλο και Παναγιώτου, όπως επίσης δεν παίζουν με τον Παναθηναϊκό χωρίς ξένους διαιτητές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags