Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γουίλ Τσέρι: Έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών ο Αμερικανός
Μπάσκετ
| 2019-04-15 23:24:00

Έφτασε ο Τσέρι για τον Ολυμπιακό - Τρομερές ατάκες για ΣΕΦ και Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Έφτασε ο Τσέρι για τον Ολυμπιακό - Τρομερές ατάκες για ΣΕΦ και Παναθηναϊκό!

"Μου πήρε... δύο δευτερόλεπτα να αποφασίσω"!

Ολυμπιακός - Γουίλ Τσέρι: Στην Ελλάδα για λογαριασμό των Ερυθρολεύκων βρίσκεται ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος προσγειώθηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Τσέρι πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, στις οποίες αναφέρθηκε στην αντιπαλότητα των Πειραιωτών με τον Παναθηναϊκό, δηλώνοντας πως θέλει να ζήσει το ελληνικό ντέρμπι, αλλά και την ατμόσφαιρα του ΣΕΦ.

Παράλληλα, υποσχέθηκε ότι θα δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι και υποστήριξε ότι του πήρε... δύο δευτερόλεπτα να πει το "ναι" στη νέα του ομάδα!

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Γουίλ Τσέρι:

«Ξέρω ότι αυτή η ομάδα έχει ιστορία. Η αντιπαλότητα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού είναι τρελή, η ατμόσφαιρα είναι τρελή. Ξέρω τι συμβαίνει και ήθελα να το ζήσω. Το ΣΕΦ είναι από τις πιο ιστορικές έδρες, δεν έχω μπει ακόμη σε αυτή. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ιστορία και θέλω να γίνω μέρος της.

Συνεργαστήκαμε με τον Ντέιβιντ Μπλατ στο Summer League και τους Καβαλίερς, ήλπιζα μια μέρα να με πάρει μαζί του. Συνέβη τώρα, το timing παίζει σημαντικό ρόλο. Τον ενδιαφέρουν οι παίκτες του, τον σέβομαι απεριόριστα και τώρα ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα.

Μου πήρε... δύο δευτερόλεπτα για να αποφασίσω. Θα πω στον κόσμο να μην ανησυχεί για εμένα, θα παίζω πάντα στο 110%, δεν θα πρέπει να ανησυχούν για την προσπάθειά μου. Δεν χρειάζεται να με διδάξει κάποιος κάτι, ήρθα για να κερδίσω γιατί αυτό με ενδιαφέρει. Οι νικητές έχουν τον σεβασμό όλων. Ήρθα για να βοηθήσω και να κερδίσω
».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags