Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ίαν Βουγιούκας: Η φάση που τον έκανε έξαλλο
| 2019-04-18 14:40:00

Απίστευτη "έκρηξη" Βουγιούκα - Δεν έχει αντιδράσει ποτέ έτσι - Γι’ αυτό "φόρτωσε" - Tα δείχνει όλα

του Pick n' Scroll
Απίστευτη "έκρηξη" Βουγιούκα - Δεν έχει αντιδράσει ποτέ έτσι - Γι’ αυτό "φόρτωσε" - Tα δείχνει όλα

Σπάνιο ξέσπασμα από τον Έλληνα ψηλό. Τι συνέβη στη Μαδρίτη;

Ίαν Βουγιούκας: Ο Παναθηναϊκός έφτασε χθες πολύ κοντά στο να πάρει τη νίκη και να κάνει το break στη Μαδρίτη απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια Ρεάλ, όμως δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 75-72.

Παρότι βρίσκονταν πίσω στο σκορ σε ολόκληρη σχεδόν τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι Πράσινοι κατάφεραν έξι λεπτά πριν το τέλος να επιστρέψουν και μάλιστα να προηγηθούν 64-69 πέντε λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα και με ένα εντυπωσιακό σερί 13-0.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η μπάλα χάθηκε για τον Εξάστερο και το ίδιο η επαφή με το καλάθι. Πολλά ήταν όμως τα παράπονα που είχαν από το Τριφύλλι για τους διαιτητές, καθώς πολλά φάουλ δε δόθηκαν, ενώ τα περισσότερα σφυρίματα φάνηκαν αρκετά "φιλικά" προς τους γηπεδούχους.

Ένα στατιστικό που ενισχύει αυτήν την άποψη είναι ότι η Ρεάλ είχε 19/22 βολές σε όλο τον αγώνα, την ώρα που ο Παναθηναϊκός είχε μόλις 5/8, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν 6/6 μόνο στα τελευταία 1' 19'', με τους Πράσινους να έχουν 1/2.

Πολλές ήταν οι φάσεις για τις οποίες ο Εξάστερος εξέφρασε έντονα παράπονα, στέλνοντας μάλιστα σήμερα και επιστολή διαμαρτυρίας στην Ευρωλίγκα. Μία από τις πιο χαρακτηριστικές ήταν όταν ο Αγιόν έκανε τρία (τουλάχιστον) συνεχόμενα φάουλ στον Ίαν Βουγιούκα, με τους διαιτητές να σφυρίζουν το τελευταίο εξ αυτών, το οποίο ήταν κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανές.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει την... έκρηξη τόσο του "πράσινου" πάγκου όσο και του ίδιου του παίκτη. Ο Ίαν Βουγιούκας στα τόσα χρόνια που αγωνίζεται δεν έχει δείξει ποτέ σημάδια εκνευρισμού σε αποφάσεις των διαιτητών. Η χθεσινή φάση όμως τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του, σηκώνοντας τα χέρια στον αέρα από φανερή αγανάκτηση.

Το τόνισε άλλωστε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως "είχαμε μηδέν πόντους στα τελευταία λεπτά. Ένα σουτ, ένα κερδισμένο φάουλ ίσως που θα μας έδινε βολές. Η Ρεάλ πήρε αρκετά σφυρίγματα, ξέραμε ότι παίζει στην έδρας της. Ελπίζω την Παρασκευή να είναι πιο ισορροπημένα τα πράγματα...".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας σέντερ ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στον χθεσινό αγώνα, καθώς φώναζε "παρών" σε όλες τι καθοριστικές φάσεις και συνέβαλε τα μέγιστα στο come-back του Παναθηναϊκού στην τέταρτη περίοδο. Ο παίκτης του Τριφυλλιού ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και ήταν αδιαμφισβήτητα από του κορυφαίους της ομάδας του Ρικ Πιτίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Αηδία αυτό που έκαναν - Έφυγαν σαν βρεγμένες γάτες οι διαιτητές - Έχει αδιανόητη ασυλία ο..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags