Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντέιβιντ Μπλατ: "Εάν επιβιώσω φέτος, τη νέα σεζόν θα τα πάμε καλύτερα"
Μπάσκετ
| 2019-04-23 23:18:00

Τρομερή ατάκα Μπλατ και υπόσχεση με νόημα - "Εάν επιβιώσω στον Ολυμπιακό θα..."

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Μπλατ και υπόσχεση με νόημα - "Εάν επιβιώσω στον Ολυμπιακό θα..."

Δήλωση που θα συζητηθεί από τον "ερυθρόλευκο" τεχνικό.

Ολυμπιακός - Ντέιβιντ Μπλατ: Ο τεχνικός των Πειραιωτών μίλησε στην "Cosmote TV" και εμφανίστηκε αβέβαιος για το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός έδωσε υπόσχεση στους φιλάθλους για την επόμενη σεζόν, καθώς τόνισε χαρακτηριστικά πως αν επιβιώσει φέτος, η ομάδα θα τα πάει πολύ καλύτερα υπό την τεχνικκή του ηγεσία την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αν καταφέρω να επιβιώσω στον Ολυμπιακό αυτή τη χρονιά, υπόσχομαι πως στη νέα σεζόν θα τα πάμε καλύτερα και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν», ανέφερε αρχικά ο 59χρονος τεχνικός.

Για τις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους των Σαν Αντόνιο Σπερς, τόνισε: «Πριν μερικά χρόνια, είχα την δυνατότητα να παρακολουθήσω από κοντά το πως δουλεύουν οι Σαν Αντόνιο Σπερς, μία ομάδα που έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα ΝΒΑ. Είχα μία συνομιλία, τόσο με τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας, Ρόμπερτ Μπιούφορντ, όσο και με τον προπονητή, Γκρεγκ Πόποβιτς.

Ρώτησα σε διαφορετικές στιγμές ξεχωριστά τον καθένα, για το πως στελεχώνουν το ρόστερ τους, για το ποιο είναι το βασικό τους κριτήριο. Ξέρετε τι μου είπαν και οι δύο κατευθείαν, δίχως να έχουν μιλήσει μεταξύ τους; Χαρακτήρα! Το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν είναι ο χαρακτήρας του παίκτη και αυτό το έχω κρατήσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags