Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αντώνης Φώτσης: Μίλησε για όλα και είχε μόνο καλά πράγματα για να πει!
| 2019-04-28 09:54:00

Φώτσαρος! Απίθανη ατάκα για τον Παναθηναϊκό - Θα πήγαινε ποτέ σε άλλη ελληνική ομάδα;

Sportdog Team
Φώτσαρος! Απίθανη ατάκα για τον Παναθηναϊκό - Θα πήγαινε ποτέ σε άλλη ελληνική ομάδα;

Μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει πάντα έχει να πει πολλά!

Παναθηναϊκός - Αντώνης Φώτσης: Ζωντανή ιστορία των Πράσινων είναι ο Έλληνας άσος, που έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τις μεγάλες κατηγορίες και να ζήσει ξανά τη χαρά του μπάσκετ στον Ηλυσιακό.

Μιλάει σπάνια, αλλά αυτό κάνει ακόμα πιο σημαντική τη στιγμή που θα επιλέξει να μιλήσει, καθώς τα λόγια του έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Σταχυολογήσαμε κάποιες από τις απαντήσεις του στη συνέντευξή του στο sporτfm και σας τις παρουσιάζουμε:

Θα φανταζόσουν τον εαυτό σου σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα;

«Δεν μου 'χε περάσει ποτέ από το μυαλό να αγωνιστώ σε άλλη ελληνική ομάδα γιατί όταν ήμουν δεκαέξι χρονών πήγα στον Παναθηναϊκό και από τότε είχα πάρει μια απόφαση μέσα μου ότι στην Ελλάδα θα είμαι σε αυτή την ομάδα μόνο».

Τι σήμαιναν για σένα οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι, για τον Παναθηναϊκό και τι έχεις να θυμάσαι από αυτές τις δύο ηγετικές μορφές;

«Οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι έχουν μεγάλο ρόλο για την πορεία του Παναθηναϊκού κι εκεί που έφτασε. Ξεκίνησαν πριν πολλά χρόνια, έκαναν επένδυση, πήραν την ομάδα, ξόδεψαν αρκετά λεφτά και ώρες μαζί. Οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο σκαλί. Ήτανε πάντα μαζί μας, δεν ήταν μόνο οι πρόεδροι που μας πληρώνουν και τέλος. Ερχόντουσαν στις προπονήσεις, ήταν περισσότερο φίλαθλοι. Αγαπούσαν πολύ την ομάδα».

Ποια η γνώμη σου και η σχέση σου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο;

«Η σχέση μας είναι πολύ καλή. Συνεχίζει την παράδοση του πατέρα και του θείου του και πιστεύω θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη».

Τι σημαίνει για σένα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ποια συμβουλή του θυμάσαι;

«Ο Ζέλικο είναι τεράστιος προπονητής. Το απέδειξε και στον Παναθηναϊκό και στις υπόλοιπες ομάδες που δούλεψε όλα αυτά τα χρόνια και κατακτήσαμε τα πάντα μαζί. Σου έδινε να καταλάβεις τι έπρεπε να κάνεις μέσα στο γήπεδο για να κερδίσεις και πιστεύω ότι αυτό είναι που μαθαίνεις από τον ίδιο, ότι με τη δουλειά και με μια ομάδα που 'χει συνοχή και ακούει, έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, μπορείς να καταφέρεις πολλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags