Facebook Pixel Ονόματα-βόμβες για Ελλάδα: Γιούντο αντί Μιλουτίνοφ, νέος Κάρολ και... σεισμός Χεζόνια στο ΟΑΚΑ!
| 2019-04-30 16:40:00

Ονόματα-βόμβες για Ελλάδα: Γιούντο αντί Μιλουτίνοφ, νέος Κάρολ και... σεισμός Χεζόνια στο ΟΑΚΑ!

του Pick n' Scroll
Ονόματα-βόμβες για Ελλάδα: Γιούντο αντί Μιλουτίνοφ, νέος Κάρολ και... σεισμός Χεζόνια στο ΟΑΚΑ!

Αποχωρήσεις που τρελαίνουν τους αιώνιους. Ποιος "χτυπάει" ποιον;

Ο Παναθηναϊκός έχει το μυαλό του στο πρωτάθλημα και στο πώς θα το κατακτήσει. Το μυαλό του Ολυμπιακού από την άλλη κανείς δεν ξέρει πού είναι. Τουλάχιστον αυτοί που βρίσκονται έξω από την ομάδα δεν ξέρουν. 

Σε λίγο καιρό, πάντως, και τα δύο μεγαθήρια θα βγουν στην αγορά για να ενισχύσουν τα ρόστερ τους. Το βασικό πεδίο δράσης τους θα είναι η Ευρώπη, αλλά έρχονται και "πειρασμοί" από το ΝΒΑ, που δεν μπορείς να μείνεις αδιάφορος. Αναμένεται, δηλαδή, να έρθουν από τα μέρη μας παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Όπως ο Εκπε Γιούντο, το συμβόλαιο του οποίου με τους Γιούτα Τζαζ λήγει. Την αξία του Νιγηριανού την γνωρίζει όλος ο κόσμος, κυρίως από την καταπληκτική πορεία που είχε με τη Φενέρ. Είναι ψηλός που κάνει τη διαφορά, είναι πανάκριβος, αλλά κάτι τέτοιο θα ψάξουν οι "αιώνιοι". Σίγουρα ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο Ολυμπιακός, αν φύγει ο Μιλουτίνοφ.

Ο Φουρκάν Κορκμάζ είναι επίσης ένας παίκτης που μπορεί να επιστρέψει στην Ευρώπη. Είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση από τον Γιούντο. Είναι πιτσιρικάς, είναι και περιφερειακός. Δεν έχει βρει τον χρόνο που θα ήθελε στους Σίξερς και σε λίγο καιρό θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μπορεί να μείνει στο ΝΒΑ, αλλά στα 22 του χρόνια μοιάζει πιο ώριμη η απόφαση να βρει ευρωπαϊκή ομάδα και χρόνο συμμετοχής, ώστε να πατήσει καλά στα πόδια του.

Ο Καναδός Νικ Στάουσκας είναι ένας παίκτης που του ταιριάζει απόλυτα το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι τρομερός σουτέρ, σαν τον Κάρολ της Ρεάλ. Στο ΝΒΑ τα πράγματα δεν του έχουν πάει έτσι όπως θα περίμενε, οπότε δεν αποκλείεται να έρθει στην Ευρώπη. Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι πολύ ευτυχισμένη η ομάδα που θα τον πάρει. 

Ελεύθερος μένει και ο Μάριο Χεζόνια από τους Νικς. Ενας παίκτης με φοβερό ταλέντο και τεράστια τρέλα στον Παναθηναϊκό. Είναι πάρα πολλές οι αναρτήσεις του για το "τριφύλλι" και τον κόσμο του. Ο Χεζόνια, όμως, είναι παίκτης ΝΒΑ και εκεί θα μείνει. Αν αποφάσιζε να έρθει στην Ευρώπη, ο Γιαννακόπουλος θα έδινε γη και ύδωρ για να τον πάρει. Και σε κάθε ματς, τουλάχιστον στην Ευρωλίγκα, θα "έπεφτε" το ΟΑΚΑ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ταράζει" την Ευρώπη ο Σάρας - Έτσι... απογειώνει την Ζαλγκίρις, "κλέβει" παίκτη από την Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags