Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Κρις Σίνγκλεντον: Το σενάριο επιστροφής του στο ΟΑΚΑ
| 2019-05-03 11:09:00

Σενάριο που... τρελαίνει για Σίνγκλετον - Γιατί γυρίζει, ποιον "τρώει" - Υπογράφει με χοντρά λεφτά

του Pick n' Scroll
Σενάριο που... τρελαίνει για Σίνγκλετον - Γιατί γυρίζει, ποιον "τρώει" - Υπογράφει με χοντρά λεφτά

Μένει ελεύθερος. Είναι παίκτης-κλειδί. Τινάζει την μπάνκα;

Παναθηναϊκός - Κρις Σίνγκλετον: Για ακόμη μια χρονιά ο Εξάστερος δεν μπόρεσε να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση στην Ευρώπη. Ναι μεν προκρίθηκε στα play off, ωστόσο έμεινε ξανά εκτός final four.

Στην Ελλάδα όμως οι Πράσινοι παραμένουν κυρίαρχοι και μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, αποτελούν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος.

Έτσι στο Τριφύλλι κοιτάζουν ήδη την επόμενη μέρα και πολλά είναι τα μεταγραφικά σενάρια που πέφτουν σιγά σιγά στο τραπέζι. Επιθυμία άλλωστε της ομάδας είναι να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές επιτυχίες γεγονός που σημαίνει πως πρέπει να γίνουν μεταγραφές που θα απογειώσουν την ομάδα.

Μια θέση που "πόνεσε" φέτος αρκετά τους Πράσινους ήταν αυτή του σέντερ. Ο Τσάβι Πασκουάλ επέλεξε να φέρει πίσω στην ομάδα τον Γιώργο Παπαγιάννη, που μαζί με τον Ίαν Βουγιούκα και τον Στεφάν Λάσμε, ο οποίος στην πορεία αποχώρησε, έφτιαξαν την τρίαδα των ψηλών.

Οι Τζείμς Γκιστ και Ντίνος Μήτογλου πλαισίωσαν τη φροντ-λάιν της ομάδας, ενώ η επιλογή του ΝτεΣόν Τόμας έδωσε πολλές λύσεις στον Ρικ Πιτίνο.

Οι Πράσινοι είναι πολύ πιθανό να παραμείνουν με αυτούς τους παίκτες και τη νέα σεζόν, αν και για τον Τζέιμς Γκιστ υπάρχουν σοβαρές επιφυλάξεις, είναι σχεδόν σίγουρο όμως ότι θα υπάρξει μια προσθήκη, που θα ηγηθεί των ψηλών του Παναθηναϊκού.

Ένα όνομα που μπορεί να ακουστεί ξανά για τον Εξάστερο είναι εκείνο του Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα το προσεχές καλοκαίρι και δεν αποκλείεται έναν χρόνο μετά να υπάρξει θέμα επιστροφής του στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός ήρθε το 2016 στην Αθήνα και αποτελούσε ίσως το μεγαλύτερο όνομα που έφερε εκείνη τη χρονιά ο Παναθηναϊκός. Άπαντες στην ομάδα περίμεναν εκείνο το καλοκαίρι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Κίνα, ώστε να ενσωματωθεί στους Πράσινους.

Η αλήθεια είναι πως ο Κρις Σίνγκλετον έκανε αθόρυβα τη δουλειά του στον Εξάστερο. Την πρώτη χρονιά αποτέλεσε ίσως τον πιο σταθερό παίκτη της ομάδας και παρέμεινε στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να απορρίπτει αρκετές προτάσεις για τον παίκτη.

Από τον Παναθηναϊκό έφυγε πρωταθλητής Ελλάδας το 2018, ενώ την περσινή χρονιά είχε κατακτήσει και το νταμπλ. Οι Πράσινοι δεν μπόρεσαν να τα βρουν μαζί του, να κοντράρουν την πρόταση που του έκανε η Μπαρτσελόνα και έτσι έγινε κάτοικος Βαρκελώνης.

Το σενάριο επιστροφής του μοιάζει πιθανό αφού αποτελεί έναν παίκτη που ταιριάζει σ' αυτό που ψάχνουν στο Τριφύλλι. Ένας ψηλός που μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές μέσα στο γήπεδο. Να απειλήσει από την περιφέρεια, να βάλει την μπάλα στη ρακέτα, να είναι συνεπής αμυντικός, να παίξει ένας εναντίον ενός και να μαρκάρει τρεις θέσεις.

Έναν παίκτη που θα αποτελούσε κλειδί για κάθε προπονητή για να προσφέρει λύσεις σε άμυνα και επίθεση, αν και τα χρήματα που χρειάζονται για την υπογραφή του είναι σίγουρα αρκετά (2 εκατ. δολάρια λαμβάνει στην Μπαρτσελόνα). 

Εξάλλου, πολλοί είναι αυτοί που έχουν πει πως στην ομάδα δεν αντικαταστάθηκε ποτέ το κενό που άφησε ο ίδιος, όταν αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι. Και μάλλον δεν έχουν άδικο... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πάνε για φοβερό "χουνέρι" οι Αγγελόπουλοι - "Αρπάζουν" κορυφαίο της ΑΕΚ - "Καθαρίζει" τον Μπόγρη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags