Facebook Pixel Παναγιώτης Αναστόπουλος - Ολυμπιακός: Έχει οριστεί σε άλλο παιχνίδι τη μέρα του Ολυμπιακός - Προμηθέας
Μπάσκετ
| 2019-05-03 22:53:00

Μπάχαλο με Αναστόπουλο - Έχει οριστεί σε άλλο παιχνίδι τη μέρα του Ολυμπιακός-Προμηθέας!

Sportdog Team
Μπάχαλο με Αναστόπουλο - Έχει οριστεί σε άλλο παιχνίδι τη μέρα του Ολυμπιακός-Προμηθέας!

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση!

Παναγιώτης Αναστόπουλος - Ολυμπιακός: Ο ορισμός του Έλληνα ρέφερι στην αναμέτρηση της Τετάρτης (8/5) μεταξύ Ολυμπιακού και Προμηθέα έβαλε... φωτιά στο πρωτάθλημα. Ο εν λόγω ρέφερι είναι ένας εκ των ανεπιθύμητων για τους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν διαμηνύσει πως δεν θα κατέβουν σε παιχνίδι που σφυρίζει. Εάν αυτό συμβεί, οι Ερυθρόλευκοι θα υποβιβαστούν στην Α2.

Ωστόσο, η υπόθεση περιπλέκεται αφού ο Αναστόπουλος έχει οριστεί να διευθύνει την αναμέτρηση Κάλεβ Ταλίν - Ούνικς Καζάν για τα πλέι οφ της VTB League την ίδια μέρα που διεξάγεται το Ολυμπιακός - Προμηθέας!

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η συγκεκριμένη εξέλιξη προκαλεί ερωτημτικά, καθώς ο Έλληνας διαιτητής θα πρέπει να... βρεθεί σε δύο μέρη ταυτόχρονα για να σφυρίξει δύο αγώνες την ίδια μέρα.

Μάλιστα, ο ορισμός του στην αναμέτρηση της VTB League είχε προηγηθεί, ενώ έχει γίνει και η αντίστοιχη ανταλλαγή e-mail μεταξύ των αρμοδίων επιτροπών.

Σύμφωνα, πάντως, με νεότερες πληροφορίες του sdna.gr, ο ορισμός του Αναστόπουλου στο ματς της VTB League ακυρώθηκε και ο διεθνής διαιτητής θα είναι κανονικά διαθέσιμος να σφυρίξει στο ΣΕΦ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags