Facebook Pixel Φιλική ήττα για ΑΕΚ από το Λαύριο - Μπήκαν ορεξάτοι Γιορκ και Εμπάκουε!
| 2019-05-04 19:30:00

Φιλική ήττα για ΑΕΚ από το Λαύριο - Μπήκαν ορεξάτοι Γιορκ και Εμπάκουε!

Sportdog Team
Φιλική ήττα για ΑΕΚ από το Λαύριο - Μπήκαν ορεξάτοι Γιορκ και Εμπάκουε!

Εξαιρετικές εμφανίσεις από τους νεοαποκτηθέντες της Ένωσης.

 

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν είχαν ΑΕΚ και Λαύριο στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε προπονητικό φιλικό, με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη να είναι αυτή που έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα, επικρατώντας με 87-85, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Οι προπονητές των δύο ομάδων έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε κάθε παίκτη, με τους Τρέβορ Εμπάκουε και Γκέιμπ Γιορκ να κάνει -ανεπίσημο- ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα, δείχνοντας καλά δείγματα γραφής. Ειδικά ο Αμερικανός γκαρντ μέτρησε 6 τρίποντα απέναντι στην ομάδα της Λαυρεωτικής και ήταν ο πρώτος σκορερ της ΑΕΚ με 18 πόντους. Ο Εμπάκουε πρόσθεσε 12.

Δεν αγωνίστηκαν οι Χάουαρντ Σαντ – Ρος, Βινς Χάντερ, καθώς και οι τραυματίες Γιόνας Ματσιούλις και Βασίλης Καββαδάς. Παρόντες στο ΟΑΚΑ από πλευράς  διοίκησης ήταν οι Χάρης Κουτάς, Σταύρος Δουβής και Ιωάννης Γιαννάς.

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 37-48, 63-63, 85-87

Οι σκόρερ της ΑΕΚ: Γιορκ 18 (6), Μωραϊτης 3 (1), Θίοντορ 2, Λαρεντζάκης 12, Ρογκαβόπουλος, Ξανθόπουλος 4, Γιαννόπουλος 9 (1), Τζέιμς 13 (1), Σάκοτα 10, Τσαλμπούρης 2, Εμπάκουε 12.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags