04/05/19 - 22:30

«Χωρίς Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό η Α1 θα είναι σαν Α2»!

Σκληρή, αλλά αληθινή δήλωση από τον τεχνικό του Κολοσσού Ρόδου.

Sportdog Team
«Χωρίς Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό η Α1 θα είναι σαν Α2»!
750views 0shares

Για το ενδεχόμενο υποβιβασμού του Ολυμπιακού στην Α2 αναφέρθηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του Κολοσσού με τους Ερυθρόλευκους ο προπονητής της ομάδας της Ρόδου, Στέργιος Κουφός.

"Αντιλαμβάνεστε πως και μόνο ως ενδεχόμενο να παίξεις με τον Ολυμπιακό, που έχει χαρίσει τόσες μεγάλες επιτυχίες στην Ελλάδα και στο μπάσκετ είναι κάτι… Με μια μαθηματική προσέγγιση και μόνο υπήρχε περίπτωση με νίκη μας και μία στο εκατομμύριο να διεκδικήσουμε την παραμονή μας. Κακά τα ψέματα αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Απλά είναι λυπηρό να σκέφτεσαι και μόνο πως μπορεί να βρεθεί στην Α2 κατηγορία

Αυτό όμως που έχει γίνει φέτος ίσως είναι εξαιρετική και κατάλληλη η στιγμή για να μπορέσει να βρεθεί το πλαίσιο στο οποίο θα αισθάνονται όλοι καλά και θα συνεχίσουν να προσφέρουν όλοι, γιατί έχουμε ανάκη πραγματικά στο μπάσκετ και τις δύο οικογένειες, και Αγγελόπουλου και Γιαννακόπουλου, να βρίσκονται στο μπάσκετ. Και μόνο τα δύο ονόματα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μπορούν να στηρίζουν όλο το οικοδόμημα. Χωρίς αυτά τα δύο ονόματα κανείς δεν μπορεί να εισπράξει σχεδόν τίποτα. Θα έχει μια κατάληξη σαν την Α2 η Α1", είπε μεταξύ άλλων ο Στέργιος Κουφός.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ