Facebook Pixel Sportdog.gr | Δημοσιογράφος της ΑΕΚ δεν κρύβετε πίσω από το δάχτυλό του: "Να φτιαχτεί από την αρχή η χημεία"!
| 2019-05-05 14:07:00

Δημοσιογράφος της ΑΕΚ δεν κρύβετε πίσω από το δάχτυλό του: "Να φτιαχτεί από την αρχή η χημεία"!

Sportdog Team
Δημοσιογράφος της ΑΕΚ δεν κρύβετε πίσω από το δάχτυλό του: "Να φτιαχτεί από την αρχή η χημεία"!

Συμπεράσματα μετά από το φιλικό.

Στην εικόνα της ΑΕΚ στο χθεσινό φιλικό με το Λαύριο και την ανανέωση με την απόκτηση των Γιορκ και Εμπάκουε αναφέρθηκε ο Γιώργος Πετρίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Μπάσχετοι».

«Έδειξαν θετικά στοιχεία ο Γιορκ και ο Εμπάκουε. Ο Γιορκ επιβεβαίωσε ότι είναι καλός εκτελεστής και ο Εμπάκουε έδειξε τη δύναμή του κάτω από τη ρακέτα. Έλειπε τόσο πολύ από τη φετινή ΑΕΚ ένας τέτοιος παίκτης», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» και συνέχισε:

«Το θέμα για τον Μπάνκι είναι πώς θα μοντάρει πάλι από την αρχή την ομάδα. Αλλάζουν οι ρόλοι και τα συστήματα με τους δύο νέους παίκτες. Επιστρέφει και ο Θίοντορ που έλειπε καιρό, άρα θα πρέπει να φτιαχτεί η χημεία από την αρχή».

Για την αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ, σχολίασε: «Όταν θα είναι στο παρκέ μαζί ο Θίοοντορ με τον Γιορκ που δεν είναι οι καλύτεροι αμυντικοί του κόσμου, ίσως έχουμε ένα θεματάκι στην άμυνα. Στο κακό διάστημα της ΑΕΚ, η άμυνά της δεν είναι αποτελεσματική. Στα περισσότερα παιχνίδια στην αρχή της περιόδου είχε πρόβλημα, αλλά δεν φαινόταν τόσο πολύ λόγω της ομαδικής δουλειάς».

Όσο για το αν υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει ο Λούκα Μπάνκι το καλοκαίρι, ανέφερε: «Δεν υπάρχουν πληροφορίες, η αίσθησή μου είναι ότι στην ΑΕΚ θέλουν να συνεχίσουν με τον Μπάνκι, αλλά σημασία έχει τι θέλει και ο ίδιος. Από τη μεριά της ΑΕΚ είναι δεδομένο πως υπάρχει ικανοποίηση για τον Μπάνκι από όλα τα επίπεδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags