Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αγγελόπουλοι: Στόχος ο Χρυσικόπουλος για το καλοκαίρι - Αρέσει πολύ στον Μπλατ
Μπάσκετ
| 2019-05-06 19:08:00

Έτσι "απαντούν" οι Αγγελόπουλοι - Το πρώτο "μπαμ" - Απόφαση-φωτιά Μπλατ με top Έλληνα άσο!

του Pick n' Scroll
Έτσι "απαντούν" οι Αγγελόπουλοι - Το πρώτο "μπαμ" - Απόφαση-φωτιά Μπλατ με top Έλληνα άσο!

Τσίτα τα γκάζια στον Πειραιά. Σαρώνουν τα πάντα. Αποκαλύψεις!

Ολυμπιακός - Αγγελόπουλοι: Το παρόν, παρόν και το μέλλον, μέλλον. Χαμός γίνεται αυτές τις ώρες στο ελληνικό μπάσκετ. Όπως και να έχει, όμως, το καλοκαίρι οι ομάδες μας θα κάνουν αυτό που κάνουν κάθε χρονιά: μεταγραφές επί μεταγραφών. 

Έτσι και ο Ολυμπιακός θα χτίσει μία ομάδα με στόχο να επανέλθει στο υψηλότερο επίπεδο. Ή αν προτιμάτε, να φτάσει πολύ ψηλότερα σε σχέση με αυτό που είναι τώρα.

Οι Πειραιώτες ρίχνουν και θα ρίξουν βάρος στον ελληνικό τους κορμό. Και ένας παίκτης που έχει μεγάλες πιθανότητες να πάρει τον δρόμο για τον Πειραιά είναι ο Λίνος Χρυσικόπουλος. Ο Κερκυραίος φόργουορντ, δηλαδή, που κάνει σπέσιαλ χρονιά με τον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής.



Ο Χρυσικόπουλος αρέσει πολύ στον Μπλατ για τους επιπλέον λόγους ότι μπορεί να παίξει και "3" και "4". Είναι γρήγορος για το ύψος του (2,06), ενώ έχει ένα ακόμη μεγάλο προσόν: στα 26 του χρόνια έχει τεράστια δίψα να διακριθεί. Και ο Ολυμπιακός θέλει τέτοιους παίκτες, στη νέα προσπάθεια που θα κάνει.

Στον αντίποδα, υπάρχει ήδη μαύρη λίστα και η φημολογία θέλει να είναι σε αυτή, πέρα από τον Γιώργο Μπόγρη, και ο Δημήτρης Αγραβάνης. Οι φήμες ολοένα και πληθαίνουν, λοιπόν, ότι ο Αγραβάνης δεν θα είναι στο αγωνιστικό σχήμα, που θα φτιάξει ο Μπλατ για την επόμενη σεζόν. Και ο λόγος δεν είναι ένας, αλλά πολλοί.

Πέρα από τον Χρυσικόπουλο, ο Ολυμπιακός θα πάει να πάρει τον Κόνιαρη και τον Κακλαμανάκη, ενώ θα προωθήσει και κάποια από τα δικά του παιδιά, που χθες στην Ελευθερούπολη πήραν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στους Εφηβους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί φεύγουν το καλοκαίρι από ΠΑΟ – Δεν είναι μόνο ο Λεκαβίτσιους – Τελειώνουν δύο κορυφαία ονόματα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags