Facebook Pixel Sportdog.gr | Αινιγματική δήλωση Αγγελόπουλου - Τι είπε για τα πλέι οφ - "Δεν αποσύρουμε την προσφυγή"!
Μπάσκετ
| 2019-05-09 22:04:00

Αινιγματική δήλωση Αγγελόπουλου - Τι είπε για τα πλέι οφ - "Δεν αποσύρουμε την προσφυγή"!

Sportdog Team
Αινιγματική δήλωση Αγγελόπουλου - Τι είπε για τα πλέι οφ - "Δεν αποσύρουμε την προσφυγή"!

Διέψευσε την απόρριψη του αιτήματος για ξένους διαιτητές.

Ολυμπιακός - Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο εκ των ιδιοκτητών της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ τόνισε πως αποφασίστηκε η σύσταση ομάδας εργασίας για τα θέματα του ελληνικού μπάσκετ στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, ωστόσο δεν διευκρίνισε το αν η ομάδα του θα κατεβεί στα πλέι οφ ή όχι.

Ο κ. Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός δεν αποσύρει την προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ για αντικανονικό ορισμό των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής, που καθυστερεί την έναρξη των πλέι οφ, ενώ διέψευσε ότι απορρίφθηκε το αίτημα της ομάδας του για τον ορισμό ξένων ρέφερι.

«Όπως είδατε εμείς είμαστε εδώ μέχρι το τέλος. Δόθηκε μία λύση και θα σας ενημερώσει ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ. Δεν έχει αποφασιστεί κάτι (σ.σ για τα πλέι οφ), αλλά έχει γίνει μία ομάδα για να αντιμετωπιστούν όλα τα θέματα.Υπάρχει ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει. Δεν αποσύρουμε την προσφυγή. Έγινε ένα βήμα, συμφώνησαν σχεδόν όλες ομάδες, μετά από διαφωνίες. Συστάθηκε η ομάδα. Έχουν όλα σχέση με την απόφασή μας για τα πλέι οφ. Δεν μπορούμε να να δικάσουμε, είναι νομικά θέματα αυτά, δεν ισχύει τίποτα. Δεν απορρίφθηκε θέμα για τους ξένους διαιτητές. Δεν είναι θέμα του ΕΣΑΚΕ. Έχει άποψη ο ΕΣΑΚΕ, αποφασίζει ο κύριος Βασιλακόπουλος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags