Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος Αγγελόπουλος κατά την αποχώρηση: «Πραξικόπημα, ας παίξουν μόνοι τους στα πλέι οφς»!
| 2019-05-15 16:33:00

Έξαλλος Αγγελόπουλος κατά την αποχώρηση: «Πραξικόπημα, ας παίξουν μόνοι τους στα πλέι οφς»!

Sportdog Team
Έξαλλος Αγγελόπουλος κατά την αποχώρηση: «Πραξικόπημα, ας παίξουν μόνοι τους στα πλέι οφς»!

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον ΕΣΑΚΕ με... βόμβες.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Φανερά εκνευρισμένος αποχώρησε από τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων σχολίασε την απόφαση της αρχής να αιτηθεί την άμεση έναρξη των πλέι οφ στο ΑΣΕΑΔ.

«Δεν θα συμμετέχουμε σε πραξικοπηματα. Αυτό που κάνουν μέσα αγνοούν δικαστικές αποφάσεις. Ας ξεκινήσουν τα πλέι οφς μόνοι τους», σχολίασε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και πρόσθεσε για το αν είχε η ομάδα του σύμμαχους στο συμβούλιο:

«Υπήρχαν ψύχραιμες φωνές όπως του κύριου Αγγελόπουλου και του κυρίου Γουλιέλμου. Οι υπόλοιποι τους αγνοούν και κυρίως η πλευρά του Παναθηναϊκού».

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ότι δεν έγινε συζήτηση για τη διαιτησία. Απλά «...ξαφνικά να ορίσουμε αγωνιστική», ενώ δεν ήθελε να αποκαλύψει τί θα κάνει ο Ολυμπιακός αν αρχίσουν άμεσα τα πλέι οφ.

Αμέσως μετά, από τον Ολυμπιακό ανέφεραν πως το "δεν συμμετέχουμε σε πραξικόπημα" του Παναγιώτη Αγγελόπουλου έχει να κάνει με το Νομικό τμήμα του ΕΣΑΚΕ και την κ. Γονιδάκη, που στο προηγούμενο ΔΣ είχε πει πως δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα play offs όσο εκκρεμεί το ΑΣΕΑΔ και σήμερα είπε πως μπορούν να αρχίσουν τα play offs.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags