Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Έκτακτο Δ.Σ. για το Σάββατο αποφάσισε ο ΕΣΑΚΕ
Μπάσκετ
| 2019-05-17 21:14:00

Ραγδαίες εξελίξεις - Στον... αέρα τα πλέι οφ - Νέο τετ α τετ Γιαννακόπουλου με Αγγελόπουλους!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις - Στον... αέρα τα πλέι οφ - Νέο τετ α τετ Γιαννακόπουλου με Αγγελόπουλους!

Το... σίριαλ συνεχίζεται!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ είναι κατιγιστικές, αφού μπορεί να αποφασίστηκε πως τα πλέι οφ ξεκινούν το Σάββατο, όμως τα ερωτηματικά παραμένουν σχετικά με την στάση του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει ζητήσει την αναβολή της τελικής φάσης του πρωταθλήματος.

Ενόψει των συζητήσεων που πρέπει να γίνουν, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση έκτακτου Δ.Σ. το πρωί του Σαββάτου (10:00), δηλαδή λίγες πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Στη συνεδρίαση θα συμμετάσχουν οι ιδιοκτήτες τω ομάδων, γεγονός που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη διαδικασία, αφού αναμένεται να συναντηθούν εκ νέου οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, όλα βρίσκονται σε... τεντωμένο σχοινί και η απόφαση για έκτακτο Δ.Σ. φανερώνει πως τα πλέι παραμένουν στον αέρα!

Θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έστειλε εξώδικο στον ΕΣΑΚΕ ζητώντας την παραίτηση του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου και της νομικού συμβούλου. Παράλληλα, ζητά την αναβολή των πλέιο οφ της Basket League, καθώς εκκρεμεί η προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags