Facebook Pixel Βασίλης Σπανούλης - Γιώργος Πρίντεζης: Ιδού το πλάνο των Αγγελόπουλων - Φοβερή απόφαση
| 2019-05-21 22:52:00

Ιδού το πλάνο των Αγγελόπουλων - Φοβερή απόφαση - Δεν παίζουν στην Α2 Σπανούλης και Πρίντεζης!

του Pick n' Scroll
Ιδού το πλάνο των Αγγελόπουλων - Φοβερή απόφαση - Δεν παίζουν στην Α2 Σπανούλης και Πρίντεζης!

Τι θα κάνουν με Μπλατ και τα top ονόματα. Ρεπορτάζ sportdog.

Βασίλης Σπανούλης - Γιώργος Πρίντεζης: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ τις τελευταίες ώρες, καθώς ο Ολυμπιακός μετά την απόφασή του να μην κατέβει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό στην Α2, εκτός και αν υπάρξουν θετικές εξελίξεις με το ΑΣΕΑΔ.

Ασχέτως πάντως των όσων γίνονται εκτός παρκέ και σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται στην Ελλάδα την επόμενη σεζόν, οι Πειραιώτες «τρέχουν» παράλληλα και τον σχεδιασμό της ομάδας, καθώς αναμένεται να υπάρξουν πολλές και σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ.

Για την ώρα, ο Ντέιβιντ Μπλατ φαίνεται πως συνεχίζει στον πάγκο και ήδη… ψάχνει για παίκτες στην ευρωπαϊκή αγορά, καθώς θα υπάρξουν σημαντικές αποχωρήσεις από το Λιμάνι.

Οι δύο… σίγουροι πάντως για την επόμενη σεζόν είναι οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, καθώς επιθυμία των αδελφών Αγγελόπουλων αποτελεί η παραμονή τους στον σύλλογο, ενώ όπως ξεκαθάρισε και στην ομιλία του ο ένας των δύο ιδιοκτήτων στο συνέδριο της Θύρας 7, οι δύο συγκεκριμένοι δεν υπάρχει περίπτωση να αγωνιστούν στην Α2!



Στο εναλλακτικό πλάνο λοιπόν που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Λιμάνι, ακόμα και αν υποβιβαστούν, στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει ότι κανένας από τα «μεγάλα ονόματα» δεν θα παίξει στη μικρότερη κατηγορία και ειδικά οι συγκεκριμένοι δύο, καθώς όπως τόνισε πρόσφατα και ο Αγγελόπουλος δεν θα δώσουν αυτή τη… χαρά στους αντιπάλους τους.

Οι «Ερυθρόλευκοι» λοιπόν θα κατέβουν θα δημιουργήσουν μία δεύτερη ομάδα που θα ξεκινήσει την Α2 έχοντας -6 βαθμούς από την αρχή της νέας σεζόν και η οποία θα απαρτίζεται από νεαρά παιδιά που θα προέρχονται κατά κύριο λόγο από την Ακαδημία, ενώ θα παίζουν και κάποιοι από τους… μεγάλους, που δεν θα έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σωθεί ο Ολυμπιακός - ΄Ήττα στο ΑΣΕΑΔ, δεν πάει Α2 μόνο με... θαύμα!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags