Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έτσι το γυρίζουν οι Αγγελόπουλοι - Ρίχνουν τρελά λεφτά - Τεράστιο "μπαμ"
| 2019-05-22 15:35:00

Έτσι το γυρίζουν οι Αγγελόπουλοι - Ρίχνουν τρελά λεφτά - Τεράστιο "μπαμ" - Διαβάστε ονόματα-φωτιά

του Pick n' Scroll
Έτσι το γυρίζουν οι Αγγελόπουλοι - Ρίχνουν τρελά λεφτά - Τεράστιο "μπαμ" - Διαβάστε ονόματα-φωτιά

"Σεισμός" στην Ευρώπη. Φέρνουν παικταρά. "Κλέψαμε" τη λίστα!

Ο Ολυμπιακός περιμένει τα νέα για να μάθει πού θα παίζει του χρόνου. Πού θα παίζει πλην της Ευρωλίγκας δηλαδή. Στην Α1; Στην Αδριατική Λίγκα και στην Α2; 'Η μόνο στην Α2;

Την ίδια ώρα, όμως, έχει αρχίσει και κάνει κινήσεις για τη στελέχωση του ρόστερ του. Εχει ρίξει βάρος στη φροντ-λάιν με τα ονόματα του Τζόρνταν Μόργκαν και του Τζέρεμι Έβανς να ξεχωρίζουν. 

Στην περιφέρεια ο μεγάλος πόθος είναι ο Κώστας Σλούκας. Το συμβόλαιο του διεθνούς γκαρντ με τη Φενέρ ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα και είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα. 

Παράλληλα, όμως, οι Πειραιώτες έχουν δίαυλο επικοινωνίας με ορισμένους σπουδαίους ξένους περιφερειακούς, ώστε να κάνουν (κι άλλο) "μπαμ". Θα πει κάποιος πώς γίνεται αυτό, αφού υπάρχουν οικονομικά προβλήματα; Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές ότι οι Αγγελόπουλοι εκτιμούν ότι μέσα στο καλοκαίρι το θέμα με τη διαμάχη με τον πατέρα τους θα έχει ξεπεραστεί.



Ψάχνουν "μπαμ" από το εξωτερικό, λοιπόν, στην περιφέρεια οι "ερυθρόλευκοι" με διάφορα ονόματα να κυκλοφορούν στην πιάτσα. Όπως του Μάλκολμ Ντιλέινι, του Μπραντ Ουοναμέικερ και του Ντάριους Άνταμς.

Πρόκειται για πολύ δύσκολες περιπτώσεις, που, όμως, ο Ολυμπιακός παλεύει να κάνει κάποια υλοποιήσιμη. Πέρα από τους προαναφερθέντες, υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις που ο Μπλατ έχει στο συρτάρι του. Δυνατές περιπτώσεις, παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. 

Ο Ολυμπιακός θέλει να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην Ευρωλίγκα και οι Αγγελόπουλοι θα το παλέψουν προς αυτή την κατεύθυνση. Άλλωστε μετά τις αποφάσεις που πήραν για το ελληνικό πρωτάθλημα, στην Ευρωλίγκα πρέπει να παρουσιαστεί μία όσο το δυνατόν πιο ισχυρή ομάδα για επιπλέον λόγους που και ένα μικρό παιδί μπορεί να καταλάβει.

Άνθρωποι που ξέρουν πράγματα και καταστάσεις στον Ολυμπιακό είναι σίγουροι ότι οι Πειραιώτες θα κάνουν τουλάχιστον ένα τεράστιο "μπαμ" το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Παίρνει" μαζί του τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός - Απρόσμενη εξέλιξη - Θα... τρελαθεί ο Γιαννακόπουλος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags