Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σενάριο-βόμβα για Ολυμπιακό - Έτσι μένει στην Α1
Μπάσκετ
| 2019-05-23 22:25:00

Σενάριο-βόμβα για Ολυμπιακό - Έτσι μένει στην Α1 - Αδιανόητη εξέλιξη - Θα γίνει "μακελειό";

του Pick n' Scroll
Σενάριο-βόμβα για Ολυμπιακό - Έτσι μένει στην Α1 - Αδιανόητη εξέλιξη - Θα γίνει "μακελειό";

Όλα στον αέρα. Τι περιμένουν στο λιμάνι. Τσίτα τα γκάζια!

Ολυμπιακός: Επικυρώθηκε και μαθηματικά το μεσημέρι της Πέμπτης ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού στην Α2, μετά την απόφασή του να μην κατέβει στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ, ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται ακόμα οριστικό.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν πληροφορίες που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα, ενώ ανάλογη αισιοδοξία φαίνεται πως επικρατεί πλέον και στο Λιμάνι, όπως φάνηκε τουλάχιστον από την πρώτη αντίδραση τους. Θυμίζουμε, πως μόλις έσκασε η είδηση για την απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, οι Πειραιώτες μέσω «κύκλων» έκαναν λόγο για κάποιους που βιάζονται να τους ρίξουν κατηγορία.

Προφανώς και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναφέρονται στις προσφυγές που έχουν κάνει στον ΑΣΕΑΔ και για τις οποίες εκτιμούν πως θα δικαιωθούν αργά ή γρήγορα (υπήρξε δημοσίευμα που ανέφερε ότι η απόφαση θα βγει στις 13 Ιουνίου!), οπότε θα είναι… άκυρα τόσο τα πλέι οφ όσο και η τελευταία αγωνιστική.

Ωστόσο, υπάρχει και σενάριο σύμφωνα με το οποίο οι «Ερυθρόλευκοι» μπορεί να σωθούν και να παραμείνουν στην Basket League, ακόμα και χωρίς τη δικαίωση του ΑΣΕΑΔ. Πώς θα γίνει αυτό; Με κάποια παρέμβαση ίσως ή κάποιο τρικ, το οποίο θα «ξεπεράσει» τα νομικά εμπόδια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Γι’ αυτό λοιπόν και αρκετοί ισχυρίζονται ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και μάλιστα εκτιμούν πως το καλοκαίρι θα είναι πολύ μεγάλο και λόγω των εξελίξεων στον Ολυμπιακό, αλλά και γενικότερα των αλλαγών στο ελληνικό μπάσκετ και στη διαιτησία συγκεκριμένα.

Από εκεί και πέρα πάντως, στο Λιμάνι συνεχίζουν να… τρέχουν κανονικά το πλάνο για την επόμενη μέρα και θέλουν να είναι πανέτοιμοι, όποιο σενάριο κι εάν επικρατήσει. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, όπως σας έχει μεταφέρει το sportdog.gr, φαίνεται πως έχουν πεισμώσει και είναι αποφασισμένοι του χρόνου να παρουσιάσουν μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει σίγουρα στην Ευρωλίγκα και ίσως στην Αδριατική Λίγκα, εάν τελικά γίνουν αποδεκτοί.

Όσον αφορά την Α2, όπως σας γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ακόμα βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο οι συγκεκριμένες σκέψεις, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως με την ομάδα που θα αγωνιστεί στη συγκεκριμένη κατηγορία (αν παίξει…) δεν θα έχουν σχέση παίκτες όπως οι Γιώργος Πρίντεζης και Βασίλης Σπανούλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε νέα-βόμβα: "Πρόταση έξι εκατομμυρίων ευρώ για Σλούκα από Ελλάδα" - Ολυμπιακός ή ΠΑΟ;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags