Facebook Pixel Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Μπάχαλο στην Αδριατική Λίγκα - «Άκυρο» σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ – Τι τους ζήτησαν!
| 2019-05-24 19:31:00

Μπάχαλο στην Αδριατική Λίγκα - «Άκυρο» σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ – Τι τους ζήτησαν!

Sportdog Team
Μπάχαλο στην Αδριατική Λίγκα - «Άκυρο» σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ – Τι τους ζήτησαν!

Οι πρώτες πληροφορίες από τη Γ.Σ. της διοργάνωσης.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η Γενική Συνέλευση της Αδριατικής Λίγκας, στην οποία θα συζητούσαν σήμερα τα αιτήματα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να συμμετέχουν στην διοργάνωση.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες, το θέμα των «αιωνίων» συζητήθηκε μόνο επιφανειακά, καθώς το συμβούλιο που διήρκεσε περισσότερες από έξι ώρες, ήταν επεισοδιακό και το αίτημα τους απορρίφθηκε.



Από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ζητήθηκε να υπάρξει φυσική παρουσία εκπροσώπου τους στην επόμενη συνάντηση προκειμένου να αναπτύξουν τις θέσεις τους, ωστόσο πλέον στην διοργάνωση επικρατεί το απόλυτο μπαχάλο, καθώς παραιτήθηκαν ο αθλητικός διευθυντή της ABA Liga Ζάρκο Τσαμπαρκάπα και ο γενικός διευθυντής, Κρέσιμιρ Νόβοσελ.

Στη σημερινή συνέλευση υπήρξε τρομερή ένταση μετά το αίτημα της Μπουντούτσνοστ, η οποία ζητά να θεωρηθεί ως μη γενόμενο το τελευταίο, επεισοδιακό ματς της σειράς των τελικών με τον Ερυθρό Αστέρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags