Facebook Pixel Ολυμπιακός: Παίρνει ψηλό είτε φύγει είτε μείνει ο Μιλουτίνοφ - Δεύτερο "μπαμ" μαζί με Σλούκα
Μπάσκετ
| 2019-05-27 18:22:00

Αυτός "ακυρώνει" το ΑΣΕΑΔ - "Σώζει" τον Ολυμπιακό - Θέλει "killer" ο Μπλατ - "Έκλεισε" ψηλό!

του Pick n' Scroll
Αυτός "ακυρώνει" το ΑΣΕΑΔ - "Σώζει" τον Ολυμπιακό - Θέλει "killer" ο Μπλατ - "Έκλεισε" ψηλό!

Ραγδαίες εξελίξεις στο ΣΕΦ. Σλούκας και τεράστιο "μπαμ".

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον σε πολύ πιο δύσκολη θέση, σχετικά με την παραμονή του στην Α1, μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να απορρίψει την προσφυγή για την κλήρωση των διαιτητών της 26ής αγωνιστικής της Basket League. Πλέον, οι "ερυθρόλευκοι" περιμένουν μία ακόμη απάντηση από το ΑΣΕΑΔ: αυτή που έχει να κάνει με την κατακύρωση της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος, η οποία θα εκδικαστεί στις 13 Ιουνίου.

Αν φάνε και εδώ "πόρτα", τότε ο υποβιβασμός στην Α2 είναι οριστικός. Ή μήπως δεν είναι; Είναι, εκτός αν από κει και πέρα υπάρξει κρατική παρέμβαση. Αν, δηλαδή, η κυβέρνηση (όποια είναι) προχωρήσει ποιος ξέρει σε ποιες ενέργειες, ώστε να κρατήσει το μεγάλο σωματείο του Πειραιά, εκεί όπου ανήκει. 

Προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το τι θα γίνει. Παράλληλα, πάντως, ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι συνεργάτες του έχουν ψάξει πάρα πολύ την αγορά και έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε να έχουν εντοπίσει όλα αυτά που ήθελαν να βρουν.



Χθες βγήκε στην επιφάνεια το όνομα του Οστιν Χόλινς που κάνει "όργια" στη Γερμανία με τη Ράστα Βέχτα. Είναι ένας σούπερ σουτέρ, που αρέσει πολύ στον Μπλατ, αλλά το κακό για τον Ολυμπιακό είναι ότι αρέσει και σε αρκετές ακόμη ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει βρει και τον ψηλό που θα προσθέσει του χρόνου στο ρόστερ του. Μείνει δεν μείνει ο Μιλουτίνοφ. Το όνομα του εν λόγω παίκτη δεν έχει διαρρεύσει, αλλά οι Πειραιώτες έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να τον αποκτήσουν. Γενικά προχωρούν πολύ γρήγορα τον σχεδιασμό τους και μόλις οριστικοποιηθεί πού θα παίζουν, θα αρχίσουν να κάνουν τις τελικές κινήσεις για την υλοποίηση των μεταγραφών. 

Σε αυτό τον σχεδιασμό υπάρχει χώρος και για τον Κώστα Σλούκα, αλλά και για ένα ακόμη τεράστιο "μπαμ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο νούμερο - Τόσες ψήφους πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης - Τι έγινε με τον Νικοπολίδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags