Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ροντρίγκ Μπομπουά: Αυτός θα είναι το "μπαμ" των Αγγελόπουλων;
| 2019-05-28 16:10:00

"Φτιάχνουν" τον κόσμο - Τι ισχύει για Τεόντοσιτς - "Μπαμ" με παικταρά της Εφές - Τρελός "μπόμπερ"

του Pick n' Scroll
"Φτιάχνουν" τον κόσμο - Τι ισχύει για Τεόντοσιτς - "Μπαμ" με παικταρά της Εφές - Τρελός "μπόμπερ"

Στα... κάγκελα οι Αγγελόπουλοι. Πού "χτυπούν". Σκάει μεταγραφάρα!

Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει αυλαία εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι συνεργάτες του δουλεύουν κάθε μέρα, ώστε να φτιάξουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ένας από τους στόχους τους είναι να πάρουν 1-2 Αμερικάνους στο στυλ του Λε Ντέι και του Γκος-Ουίλιαμς. Παίκτες, δηλαδή, με ταλέντο και όχι ακριβούς. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και ο Οστιν Χόλινς, που παίζει στη Ράστα Βέχτα της Γερμανίας.

Όσοι ξέρουν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις στους Πειραιώτες επιμένουν ότι θα κάνουν τουλάχιστον ένα "μπαμ" το καλοκαίρι. Θα πάρουν έναν παίκτη από τα πρώτα ράφια, ώστε και να αποκτήσουν μία σίγουρη λύση, αλλά και να ενθουσιάσουν τον κόσμο, που τόσο πολύ έχει απογοητευτεί τον τελευταίο καιρό.



Ποιο θα είναι αυτό το "μπαμ", δεν το ξέρει κανείς. Παίκτες σαν τον Ντιλέινι και τον Τεόντοσιτς, μάλλον πρέπει να τους ξεχάσουμε. Δεν πρέπει, όμως, να ξεχάσουμε μία περίπτωση, όπως αυτή του Ροντρίγκ Μπομπουά. Του Γάλλου "μπόμπερ" της Εφές.

Ο Μπομπουά έκανε καλή κανονική περίοδο στην Ευρωλίγκα, δεν ήταν, όμως, τόσο καλός στα πλέι-οφ και στο φάιναλ-φορ. Και εκτιμάται ότι θα δει την πόρτα της εξόδου από τους Τούρκους.

Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση με μεγάλη εμπειρία, εξαιρετικό σουτ και παραστάσεις και από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το ΝΒΑ. Θα είναι και η τιμή του σε λογικά πλαίσια, αφού φεύγει από την Εφές, ενώ δεν έκανε καλό τελείωμα στην Ευρωλίγκα.

Μπορεί, λοιπόν, να είναι το "μπαμ" ο Μπομπουά, μπορεί το "μπαμ" να έρθει από το ΝΒΑ ή την Κίνα. Θα έρθει, όμως, όπως πιστεύουν πολλοί και ξέρουν πράγματα για τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν το πιστεύει ο Χελάκης: "Με αυτόν θα παίζει μπαλάρα ο Ολυμπιακός και θα γεμίζει το γήπεδο"


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags