Facebook Pixel Έξυπνη "βόμβα" Πιτίνο - Αυτόν θέλει δίπλα στον Καλάθη - Κάνει "παπάδες" - Θυμίζει Λάρκιν!
| 2019-05-29 16:06:00

Έξυπνη "βόμβα" Πιτίνο - Αυτόν θέλει δίπλα στον Καλάθη - Κάνει "παπάδες" - Θυμίζει Λάρκιν!

του Pick n' Scroll
Έξυπνη "βόμβα" Πιτίνο - Αυτόν θέλει δίπλα στον Καλάθη - Κάνει "παπάδες" - Θυμίζει Λάρκιν!

Έχει θητεία στην Ευρώπη. Ετοιμάζεται για το "μπαμ". Mόνο εδώ...

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το παιχνίδι με το Περιστέρι και βασικά την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. Εκεί είναι η προσοχή του. Παράλληλα, όμως, ως τεράστιο κλαμπ που είναι δεν μπορεί να μην κοιτάει και το μέλλον.

Ηδη κυκλοφόρησε το όνομα του ρούκι Φλέτσερ Μαγκί, ενώ πριν από λίγες ώρες οι "πράσινοι" συνδέθηκαν με τον Ααρον Ουάιτ, που θα φύγει από τη Ζαλγκίρις.

Η πραγματικότητα είναι ότι ψάχνουν παίκτες για τη νέα χρονιά, χωρίς, όμως, να έχουν βγει πολλά πράγματα προς τα έξω. Ωστόσο, ειδικά αν μείνει ο Ρικ Πιτίνο, πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα απασχολήσει ο Πέιτον Σίβα.

Ο Αμερικάνος γκαρντ με θητεία στο ΝΒΑ κάνει πολύ καλή σεζόν με την Άλμπα και θα προσπαθήσει να πάρει το πρωτάθλημα στη Γερμανία.

Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και όλα δείχνουν ότι θα πάει για... προβιβασμό. Οτι θα αναζητήσει καλύτερη ομάδα και περισσότερα χρήματα. Ο Πιτίνο τον γνωρίζει άριστα, αφού τον είχε παίκτη στο πανεπιστήμιο του Λούιβιλ. Και θεωρεί ότι είναι από τους πλέον κατάλληλους για να προστεθεί δίπλα στον Νικ Καλάθη.

Ο Σίβα όντως είναι από τους κορυφαίους πλέι-μέικερ, που θα είναι ελεύθεροι το καλοκαίρι. Δεν είναι ψηλός, αλλά μήπως είναι ψηλός ο Λάρκιν της Εφές; Μάλιστα, οι δύο παίκτες έχουν πάρα πολλές ομοιότητες. Θα λέγαμε ότι ο Παναθηναϊκός αν πάρει τον Σίβα, θα έχει πάρει έναν... Λάρκιν.

Γενικά οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πάνε σε 3-4 κινήσεις με ουσία, που πιστεύουν ότι θα τους δώσουν το κάτι παραπάνω για να πάνε στο φάιναλ-φορ. Προτεραιότητα είναι το θέμα του προπονητή με τον Πιτίνο να κερδίζει έδαφος, αλλά να μην έχει τελειώσει τίποτα ακόμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags