Facebook Pixel Τρομερές ατάκες Πεδουλάκη: «Έγινε... φίλος του Καράμπελα ο Καλάθης»!
| 2019-05-29 23:11:00

Τρομερές ατάκες Πεδουλάκη: «Έγινε... φίλος του Καράμπελα ο Καλάθης»!

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Πεδουλάκη: «Έγινε... φίλος του Καράμπελα ο Καλάθης»!

Φοβερές δηλώσεις από τον τεχνικό του Περιστερίου.

Στη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά την ήττα της ομάδας του από τους Πράσινους με 91-68.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του νεαρού Ζώη Καράμπελα, ο οποίος μάρκαρε τον Νικ Καλάθη.

«Νομίζω πως υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Για μας όμως αυτά τα παιχνίδια είναι καλά για να δουν τα παιδιά μας ποια είναι η ψηλότερη ποιότητα. Ένα στοιχείο που αποτυπώνει αυτά που έλεγα είναι τα δίποντά μας. Πηγαίναμε περισσότερο για να κερδίσουμε το φάουλ και δεν έχουμε εικόνες από τόσο ψηλούς αντιπάλους με αποτέλεσμα να έχουμε ένα τραγικό ποσοστό στα δίποντα, αλλά αυτό είναι θέμα εικόνων. 

Κάναμε την προσπάθειά μας και εγώ είμαι ευχαριστημένος. Θα είναι καλό για μας όταν θα παίξουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια, να μας βοηθήσουν να κρατήσουμε τις ισορροπίες. Φτάσαμε ως εδώ, είναι μια διασκέδαση για τα παιδιά και πρέπει να απολαύσουν τους κόπους τους, παίζοντας με ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο
», δήλωσε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης. 



Για την εμπειρία των παικτών σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος και τις εμφανίσεις του Ζώη Καράμπελα: «Ο μόνος που έχει εμπειρία από playoffs είναι ο Βασιλόπουλος. Τα υπόλοιπα παιδιά, έχουν ένα “πλαίσιο” που κινούνται αλλά αυτό που θα αποκόμισε σήμερα ο μικρός, είναι από την ταχύτητα που έχει ο Καλάθης, από το ύψος που έχει ο Καλάθης, από το όταν έμπαινε μέσα έπρεπε να βρίσκει λύσεις. Όλα αυτά είναι εμπειρίες. Εμείς στην προπόνηση δεν έχουμε τέτοια κορμιά για να μπορέσεις να το έχεις ως εικόνα και να βρεις λύσεις». 

Για το γεγονός πως ο Καράμπελας δυσκόλεψε τον Καλάθη και αν είναι κέρδος η εμφάνισή του: «Ο Καλάθης τον βοηθάει, αυτός είναι ο φίλος του ο οποίος του δείχνει την πραγματική εικόνα. Συνήθως βλέπουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα τα νέα παιδιά να μπαίνουν μέσα και να τους κάνουν φάουλ. Αυτό για μένα δεν είναι σωστό. Πρέπει να του δείχνεις την πραγματική εικόνα και όποιος το κάνει, είναι φίλος σου. Αν ο Νικ τον έπαιζε ένα μέτρο πίσω, θα ήταν μια ψεύτικη εικόνα. Αυτό που έγινε όμως σήμερα, θα τον βοηθήσει να βρει λύσεις και νομίζω πως προσπάθησε ο μικρός, όπως κι ο άλλος ο μικρός (σ.σ. Βησσαρίου) που ήταν συγκεντρωμένος». 

Για την κατάσταση της υγείας του Γιάννη Αγραβάνη και αν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου: «Το Σάββατο δεν θα είναι έτοιμος. Προέχει η υγεία. Έχει μια ιογενής γαστρεντερίτιδα, είναι κλινήρης στο νοσοκομείο και περιμένουμε να βγει αύριο. Όπως καταλαβαίνεται, θα είναι αφυδατωμένος και δεν τον υπολογίζω για το Σάββατο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags