Facebook Pixel Ξεκινούν άμεσα τα έργα για το γήπεδο της ΑΕΚ στα Λιόσια!
| 2019-06-03 15:56:00

Μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ - Να τι αποφάσισε ο Βασιλειάδης - Ξεκινούν τα έργα!

Sportdog Team
Μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ - Να τι αποφάσισε ο Βασιλειάδης - Ξεκινούν τα έργα!

"Πετούν" από τη χαρά τους οι ΑΕΚτζήδες.

Χαρμόσυνα για τους φίλους της ΑΕΚ είναι τα νέα που προέκυψαν από την συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τον ισχυρό άνδρα της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο.

Στην σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους δύο άνδρες στα γραφεία της ΓΓΑ αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για το νέο γήπεδο της Ένωσης στα Λιόσια.

«Συζητήθηκε σήμερα και συμφωνήθηκε ο οδικός χάρτης (σ.σ. ουσιαστικά σήμερα συμφωνήθηκε το οργανόγραμμα που θα «τρέξουν» οι δυο πλευρές κι αυτό εννοεί ο υφυπουργός) για τον τελικό στόχο αυτού του μεγάλο πρότζεκτ. Είναι το πρώτο μεγάλο πρότζεκτ μεταολυμπιακής αξιοποίησης αθλητικής περιουσίας του δημοσίου. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, υπάρχει κοινή αντίληψη και θα προχωρήσουμε με τον γρηγορότερο δυνατόν τρόπο.

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, γιατί υλοποιείται ένα σχέδιο για όλες τις πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις.  Το πρότζεκτ στο Ίλιον έρχεται μετά την ολυμπιακή αθλητική μαρίνα της Καλλιθέας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε βρει συνοδοιπόρους σε αυτή την προσπάθεια και αυτή είναι η ΑΕΚ», ήταν η δήλωση του κ. Βασιλειάδη μετά το τέλος της συνάντησης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags