Facebook Pixel Μάκης Γιατράς – ΑΕΚ: "Μη γράφετε ότι είμαι ταβερνιάρης"
Μπάσκετ
| 2019-06-07 22:29:00

Ξέσπασμα Γιατρά μετά την ΑΕΚ - "Μη γράφετε ότι είμαι ταβερνιάρης"!

Sportdog Team
Ξέσπασμα Γιατρά μετά την ΑΕΚ - "Μη γράφετε ότι είμαι ταβερνιάρης"!

Ατάκες-φωτιά από τον τεχνικό του Προμηθέα!

Μάκης Γιατράς – ΑΕΚ: Μετά τη μεγάλη πρόκριση του Προμηθέα στους τελικούς της Basket League, ο Έλληνας κόουτς ξέσπασε για όσα γράφτηκαν μετά από επεισόδιο που είχε με οπαδούς της Ένωσης στον πρώτο ημιτελικό.

Ο Γιατράς αποκάλεσε τους παίκτες του παλικάρια, ενώ για το επίμαχο επεισόδιο, όσα ακολούθησαν στο Facebook και όσα γράφτηκαν στον Τύπο, είπε χαρακτηριστικά «Όταν κάνω δηλώσεις, να γράφετε αυτά που λέω. Μην γράφετε ότι είμαι ταβερνιάρης ή ό,τι άλλο! Ρωτήστε με για μπάσκετ»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγγνώμη για την αμφίεση, έκανα το... λάθος και πήγα στα αποδυτήρια! Δείξαμε σε αυτή τη σειρά ότι παίξαμε καλύτερα από την ΑΕΚ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και το θέλαμε πολύ. Τι να πω... Είμαι ευλογημένος από τον Θεό και ζω τεράστιες στιγμές με τον Προμηθέα. Οι παίκτες μου είναι παλικάρια! Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ. Εμείς πάμε να χαρούμε τους τελικούς. Τι άλλο να πω... Είμαστε στους τελικούς!!!»

Ο Μάκης Γιατράς ρωτήθηκε για το αν ήταν η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του: «Ποια καριέρα μου; Δυο χρόνια είμαι μόνο στην Α1. Ο Προμηθέας είναι μια καινούρια ομάδα, έχει 30 χρόνια ζωής, πριν 5 χρόνια έπαιζε στα τοπικά και τώρα είναι στους τελικούς του πρωταθλήματος. Οι άνθρωπο εδώ αγαπάνε την ομάδα, δεν είναι επαγγελματίες παράγοντες. Δουλεύουν με το συναίσθημα, τη ψυχή και την καρδιά τους. Μπορεί να γίνει και με άλλον τρόπο. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις την ΑΕΚ στο γήπεδό της όμως αν φοβόμουν δεν θα ήμουν εδώ».

Πρόσθεσε μάλιστα πως: «Έγιναν κάποια πράγματα στο πρώτο παιχνίδι. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν είναι 10-20 άτομα, δεν είναι αυτοί ο λαός της ΑΕΚ. Μετά από εκείνο το παιχνίδι με έβαλαν σε ένα γκρουπ στο Facebook και άρχισαν και με έβριζαν. Ένας από αυτούς είπε: "Παιδιά, μην τον βρίζετε θα βάλει εισαγγελέα". Του απάντησα: "Παιδιά, χαλαρώστε δεν... παίζει εισαγγελέας. Εσείς κοιτάτε την ομάδα σας, εγώ τη δική μου. Όλα άλλαξαν. Η ΑΕΚ έχει ιστορία. Το είπα και το ξαναλέω. Όταν κάνω δηλώσεις, να γράφετε αυτά που λέω. Μην γράφετε ότι είμαι ταβερνιάρης ή ό,τι άλλο! Ρωτήστε με για μπάσκετ»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags