Facebook Pixel «Καρφιά» Μπάνκι για Χάντερ
Μπάσκετ
| 2019-06-09 22:30:00

«Καρφιά» Μπάνκι για Χάντερ: «Γι’ αυτό δεν έπαιξε καθόλου...» - Ατάκα και για το μέλλον του

Sportdog Team
«Καρφιά» Μπάνκι για Χάντερ: «Γι’ αυτό δεν έπαιξε καθόλου...» - Ατάκα και για το μέλλον του

Όσα είπε ο κόουτς της ΑΕΚ μετά την ήττα από το Περιστέρι.

Τον λόγο που ο Βινς Χάντερ δεν αγωνίστηκε καθόλου στο πρώτο παιχνίδι των μικρών τελικών της Basket League ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Περιστέρι αποκάλυψε ο τεχνικός της Ένωσης, Λούκα Μπάνκι, που αναφέρθηκε και στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τον "κιτρινόμαυρο" πάγκο.

Πάντως, από την ΚΑΕ AEK τόνιζαν ότι ο Αμερικανός σέντερ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και πως δεν αγωνίστηκε, γιατί δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και έκανε θεραπεία. 

Αρχικά τόνισε στην συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν μια πολύ άσχημη ήττα. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τον τρόπο που προσέγγισαν τον αγώνα. Παρά τις πολλές απουσίες, προσπαθήσαμε να κάνουμε έναν σοβαρό αγώνα. Το κακό είναι ότι δεν είχαμε τη συνέχεια που θέλαμε. Στην τρίτη περίοδο προσεγγίσαμε τον αγώνα διαφορετικά, τουλάχιστον όμως ήμασταν ικανοί να κάνουμε το comeback και να παίξουμε ως την τελευταία κατοχή. Τώρα σημασία έχει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στο Περιστέρι και να ισοφαρίσουμε τη σειρά».

Στη συνέχεια εξήγησε πως: «Ο Χάντερ δεν έπαιξε γιατί δεν εμφανίστηκε το πρωί στην προπόνηση» και πρόσθεσε λέγοντας: «Έχει τον πιο σημαντικό ρόλο για την ομάδα μας, είναι εύκολο να δηλώνεις παρών όταν τα πράγματα είναι εύκολα, είναι δύσκολο να το κάνεις όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Το να δηλώνεις παρών στα δύσκολα είναι για τους δυνατούς παίκτες...».

Ο Ιταλός προπονητής κλήθηκε να σχολιάσει τη φημολογία περί αποχώρησής του από την ΑΕΚ: «Δεν είναι στιγμή να συζητήσουμε τέτοια θέματα, ξέρω ότι έχουν γραφτεί κάποια πράγματα στο διαδίκτυο. Μιλάω με τον πρόεδρο καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Σκοπεύω να τελειώσω τη σεζόν. Σε κάθε περίπτωση, δεν θεωρώ πως έχει τελειώσει η χρονιά γιατί έχουμε να δώσουμε ακόμα σημαντικά παιχνίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags