Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Καθαρίζει" Γκιστ ο Ουάιλι, θέλει Μπλακ από Μακάμπι
| 2019-06-13 14:33:00

"Καθαρίζει" Γκιστ ο Ουάιλι - Έχει ελατήρια στα πόδια - Νέο "μπαμ" με σούπερ ψηλό - "Ρίχνει" το ΟΑΚΑ

του Pick n' Scroll
"Καθαρίζει" Γκιστ ο Ουάιλι - Έχει ελατήρια στα πόδια - Νέο "μπαμ" με σούπερ ψηλό - "Ρίχνει" το ΟΑΚΑ

Έξυπνη μεταγραφή. Φτιάχνει φοβερή εξάδα. Τον θέλουν όλοι!

Την ώρα που στην Ελλάδα κοιμόντουσαν όλοι, ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε αυτό που λέμε εδώ και καιρό: ότι κινείται μεταγραφικά.

Οπως αποκάλυψε ο Ισπανός δημοσιογράφος, Τσέμα Ντε Λούκας, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έκλεισαν τον Τζέικομπ Ουάιλι, που έκανε εξαιρετικό τελείωμα στην σεζόν με την Γκραν Κανάρια.

Ο Τζέικομπ Ουάιλι είχε παίξει για λίγο στο ΝΒΑ με τους Νετς, ενώ στην Ευρωλίγκα φέτος έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Και μάλιστα ήταν πολύ καλός, σημειώνοντας 16 πόντους.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν αυτό που ανέφερε ο Ισπανός δημοσιογράφος, ότι, δηλαδή, ο Αμερικάνος πάουερ-φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα του στο "τριφύλλι" και στο ΟΑΚΑ. Στην ουσία παίρνει τη θέση του Τζέιμς Γκιστ. Πάνω, κάτω στην ίδια θέση παίζουν. 



Δεν είναι, δηλαδή, ο ψηλός, που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη. Γι' αυτή τη θέση ο Παναθηναϊκός θα πάει σε πιο δυνατό όνομα, χωρίς, όμως, να έχει βρεθεί ακόμη ο εκλεκτός.

Οι "πράσινοι" θέλουν, δηλαδή, μία εξάδα ψηλών με Τόμας, Μήτογλου, Παπαγιάννη, Βουγιούκα, Ουάιλι και τον ξένο σέντερ που θα αποκτηθεί. Μία εξάδα, δηλαδή, υψηλών προδιαγραφών.

Ο Ταρίκ Μπλακ της Μακάμπι θα ήταν το ιδανικό συμπλήρωμα γι' αυτή τη φροντ-λάιν, αλλά τον θέλουν και οι Ισραηλινοί για του χρόνου, τον θέλουν και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ στα θέλω του Αμερικάνου σέντερ παραμένει και η επιστροφή στο ΝΒΑ.

Πάντως, ο Τζέικομπ Ουάιλι είναι μία έξυπνη κίνηση, ένας παίκτη με κίνητρο, ένας παίκτης με ελατήρια στα πόδια, που καρφώνει με μανία την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έριξε τη "βόμβα" ο Δημήτρης - Έδωσε τα χέρια για το ασύλληπτο deal - Θα... πεθάνουν οι Παναθηναϊκοί

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags