Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σπανούλης και Πρίντεζης δεν πανικοβλήθηκαν, ο Τουπάν αποχώρησε"
Μπάσκετ
| 2019-06-13 18:20:00

Τρομερές ατάκες: "Γι’ αυτό έμειναν Σπανούλης και Πρίντεζης" - Η διαφορά με Τουπάν

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες: "Γι’ αυτό έμειναν Σπανούλης και Πρίντεζης" - Η διαφορά με Τουπάν

Τι αποκάλυψε στενός συνεργάτης του Μπλατ.

Ολυμπιακός: Ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεμζούρα, μίλησε στη λιθουανική ιστοσελίδα "krepsinis.net" για όσα συνέβησαν στην φετινή ταραχώδη σεζόν των Πειραιωτών.

Ο Κεμζούρα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχώρηση του Ολυμπιακού από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ημίχρονο και τα όσα ακολούθησαν.

Όπως είπε, τόσο ο Βασίλης Σπανούλης όσο και ο Γιώργος Πρίντεζης αντιμετώπισαν με ψυχραιμία την κατάσταση και παρέμειναν στην ομάδα, σε αντίθεση με τον Αξέλ Τουπάν, που αποχώρησε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την περίφημη αποχώρηση του Ολυμπιακού στο ματς Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ: «Kατά τη γνώμη μου, ξεκινήσαμε τον αγώνα με λάθος τρόπο. Δεν παίξαμε όπως έπρεπε, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Όταν χάναμε με 15 πόντους διαφορά, πήγαμε στα αποδυτήρια και συζητήσαμε το πλάνο για να γυρίσουμε το ματς. Στη συνέχεια όμως, ενημερωθήκαμε πως δεν θα βγούμε να παίξουμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το ματς κόντρα στον Προμηθέα στο ΣΕΦ: «Τα εισιτήρια για την ημέρα του αγώνα είχαν πωληθεί, αλλά ήταν ακόμη άγνωστο για το αν θα διεξαγόταν το ματς (με τον Προμηθέα). Όμως, ξέραμε πως θα στηρίξουμε την απόφαση των προέδρων της ομάδας μας».

Για το πόσο επηρέασαν οι εξελίξεις τους παίκτες του Ολυμπιακού: «Τόσο ο Βασίλης Σπανούλης, όσο και ο Γιώργος Πρίντεζης, δεν πανικοβλήθηκαν. Αντιμετώπισαν τις εξελίξεις με ψυχραιμία. Είναι οι αρχηγοί της ομάδας. Βέβαια, δεν ήταν εύκολο για όλους να παραμείνουν ήρεμοι. O Aξέλ Τουπάν, για παράδειγμα, αποχώρησε, λίγο πριν το παιχνίδι (με τον Προμηθέα)».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags