Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτη ανατροπή με Σλούκα - Ποιος Χάντερ; Αυτός υπογράφει - Διπλό "μπαμ" από την Κίνα!
| 2019-06-14 15:29:00

Απίστευτη ανατροπή με Σλούκα - Ποιος Χάντερ; Αυτός υπογράφει - Διπλό "μπαμ" από την Κίνα!

του Pick n' Scroll
Απίστευτη ανατροπή με Σλούκα - Ποιος Χάντερ; Αυτός υπογράφει - Διπλό "μπαμ" από την Κίνα!

Μεταγραφάρες Μπλατ. Έτσι "φτιάχνουν" τον κόσμο. Διάβασε ονόματα.

Ο Ολυμπιακός έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα. Το βασικότερο αφορά στο που θα παίζει του χρόνου. Α1; Α2; Αδριατική Λίγκα; Πού; Το σίγουρο είναι ότι θα συμμετάσχει στην Ευρωλίγκα, οπότε ορισμένες κινήσεις θα γίνουν, πριν οριστικοποιηθεί η άλλη διοργάνωση, στην οποία θα πάρει μέρος.

Ο Κώστας Σλούκας παίζει τον βασικότερο ρόλο στα πάντα. Μέχρι πρότινος οι πληροφορίες έλεγαν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρ. Στον Ολυμπιακό, πάντως, αισιοδοξούν σε ανατροπή. Πιστεύουν ότι υπάρχουν ακόμη ελπίδες ο διεθνής γκαρντ να πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Από κει και πέρα, κοντά σε συμφωνία είναι οι Πειραιώτες με τον Τζέρεμι Έβανς, ενώ αναζητείται το μπακ-απ του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Οθέλο Χάντερ μοιάζει μακρινός πόθος, λόγω υψηλού κασέ, ο Ντέιβιντ Μπλατ βλέπει πλέον και σε σέντερ από την Κίνα, μετά την αλλαγή του καθεστώτος στο πρωτάθλημα της ασιατικής χώρας.

Ποιοτικοί σέντερ, όπως ο Τόμας Ρόμπινσον, που είχε παίξει και στην Κίμκι, και ο Ντακάρι Τζόνσον με θητεία και στους Θάντερ, είναι πιθανό να ρίξουν τα μάτια τους στην Ευρώπη, αναζητώντας ένα πολύ καλό συμβόλαιο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, γνωρίζοντας αυτό το δεδομένο, ψάχνει και στην Κίνα, θέλοντας να βρει την καλύτερη λύση στο θέμα του αναπληρωματικού του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Στην Κίνα ψάχνει, πάντως, και για τον παίκτη, που θα κληθεί να πάρει, αν τελικώς ο Κώστας Σλούκας αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Βαδίζοντας σιγά σιγά προς το τέλος του Ιούνη, η ομάδα του Πειραιά θα αρχίσει να ανακοινώνει παίκτες, ώστε να τονώσει και τον κόσμο της, που είναι σε μία περίεργη κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "ΣΟΚ" για Φορτούνη - Αδιανόητη εξέλιξη με τη μεταγραφή του - "Πανηγυρίζουν" στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags