Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νίκος Γκίκας: Στα ραντάρ του Τριφυλλιού ο άσος του Προμηθέα
Μπάσκετ
| 2019-06-14 23:41:00

Μεταγραφή στο ΟΑΚΑ - "Χτυπάει" άσο του Προμηθέα - Έκανε "όργια" φέτος - Σαρώνει στην Ελλάδα

του Pick n' Scroll
Μεταγραφή στο ΟΑΚΑ - "Χτυπάει" άσο του Προμηθέα - Έκανε "όργια" φέτος - Σαρώνει στην Ελλάδα

Σούπερ εναλλακτική λύση. Τον παίρνει εύκολα. Το όνομα στο sportdog!

Νίκος Γκίκας: Ο Παναθηναϊκός διέλυσε τον Προμηθέα και κατέκτησε το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας του με 3-0 στους τελικούς. Πλέον αρχίζει και… τυπικά το χτίσιμο για τη νέα σεζόν, η οποία ίσως βρει το Τριφύλλι με αλλαγές, αφού παραμένει αβέβαιο το μέλλον του Ρικ Πιτίνο.

Όσον αφορά στο ρόστερ, μπορεί να υπάρξουν ανακατατάξεις, με τον Νικ Καλάθη να είναι ένας από τους σίγουρους για τη νέα σεζόν. Με τον Λούκας Λεκαβίτσιους να αποχωρεί, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ποιος θα πλαισιώσει τον αρχηγό του Τριφυλλιού στον άσσο.

Στο στόχαστρο των Πρασίνων φέρεται να βρίσκεται μεταξύ άλλων ο Νίκος Γκίκας, ο οποίος τους αντιμετώπισε στους φετινούς τελικούς με τη φανέλα του Προμηθέα.

Ο Γκίκας ανέβασε πολύ τις μετοχές του φέτος πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν, φτάνοντας μέχρι και στην κλήση στην Εθνική Ελλάδας. Πρόκειται για παίκτη που διακρίνεται για την έφεσή τους στην πάσα, έχοντας περίπου 4 ασίστ κατά μέσο όρο φέτος. Κατά τα άλλα, μέτρησε περίπου 5 πόντους και 2 ριμπάουντ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 28χρονος πλέι μέικερ τα πήγε εξαιρετικά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς είχε ανεβασμένα νούμερα στο Basketball Champions League, με 8,9 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 4,8 ασίστ κατά μέσο όρο.

Από τη στιγμή που οι ποιοτικοί Έλληνες παίκτες σπανίζουν, όμως παράλληλα είναι και απαραίτητοι, δεν αποκλείεται οι Πράσινοι να καταλήξουν στη λύση του Νίκου Γκίκα, ο οποίος αποτελεί αναμφίβολα ένας από τους πλέον αξιόλογους γηγενείς παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο σκηνικό στο ΟΑΚΑ - Δεν έχει ξαναγίνει σε ελληνικό γήπεδο - Μείναμε άφωνοι! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags