Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Θα επιστρέψει στο Τριφύλλι ο Χάντερ;
| 2019-06-16 13:10:00

Τρελαίνει κόσμο ο παικταράς της ΑΕΚ - "Ντου" από ΠΑΟ, Ολυμπιακό - "Δώρο" του Μπάνκι!

του Pick n' Scroll
Τρελαίνει κόσμο ο παικταράς της ΑΕΚ - "Ντου" από ΠΑΟ, Ολυμπιακό - "Δώρο" του Μπάνκι!

Έκανε "όργια" φέτος. Σούπερ φθηνή λύση. Θα γίνει... σφαγή.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Η φετινή πορεία της ΑΕΚ σε Ευρώπη και Ελλάδα ήταν μάλλον η χειρότερη δυνατή. Από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και του Basketball Champions League την περασμένη σεζόν, αλλά και τη φετινή κατάκτηση του διηπειρωτικού κυπέλλου η Ένωση βρέθηκε στα… τάρταρα, αφού δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί κανέναν από τους τίτλους της.

Αν υπάρχει ένα σημείο στο οποίο ξεχώρισαν οι Κιτρινόμαυροι, αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την παρουσία του Βινς Χάντερ στο ρόστερ της ομάδας του Λούκα Μπάνκι.

Ο Αμερικανός στη δεύτερη χρονιά του με τη φανέλα της ΑΕΚ, πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις στην Ευρώπη, συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα του Basketball Champions League και μάλιστα ήταν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του MVP, όμως ο πρόωρος αποκλεισμός της Ένωσης από την διοργάνωση του στέρησε το βραβείο.

Ο Χάντερ ολοκλήρωσε μία σπουδαία σεζόν, με 18 πόντους, 8.1 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ, 1.3 κλεψίματα, 1.1 μπλοκ και 22.8 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, κάτι που τον έχει κάνει ήδη περιζήτητο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς που κατέκτησε φέτος το ευρωπαϊκό κύπελλο με την Βίρτους Μπολόνια και τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό το 2015-16, έχει εκδηλώσει την επιθυμία του για τον παίκτη.

Ο 24χρονος σέντερ φαίνεται όμως πως έχει μπει και στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, αφού όπως αποκάλυψε τις προάλλες Λιθουανός δημοσιογράφος υπάρχει ενδιαφέρον, τόσο από τους Πράσινους, όσο και από τη Μακάμπι.

Η αλήθεια είναι ότι ο Χάντερ θα μπορούσε να επιστρέψει και να βοηθήσει αρκετά στο Τριφύλλι, δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ψηλού, πρώτης γραμμής και σίγουρα θα ψάξει ακόμα μια φθηνή λύση με ποιότητα που θα μπορέσει να παίξει τόσο στη θέση «5», όσο και στην θέση «4», με τον Αμερικανό να ταιριάζει απόλυτα σ’ αυτό που θέλουν οι Πράσινοι.

Ωστόσο στο παιχνίδι μπορεί να μπει και ο Ολυμπιακός, αφού είναι σχεδόν σίγουρο ότι με την πιθανή παραμονή του Μιλουτίνοφ, θα κινηθεί για ακόμη έναν ψηλό, καθώς το μέλλον τόσο του Ζαλ ΛεΝτέι όσο και του Γιώργου Μπόγρη δείχνει χλωμό στο Λιμάνι.

Ο σέντερ της Ένωσης θα μπορούσε εύκολα να αποτελέσει το μπακ-απ του Σέρβου στους Ερυθρόλευκους. Αποτελεί έναν παίκτη που πλέον μπορεί άνετα να βάλει τη μπάλα στο παρκέ, να τρέξει καλύτερα το γήπεδο, να έχει εξαιρετικές τοποθετήσεις και να τελειώσει με επιτυχία τις περισσότερες από τις πρωτοβουλίες που θα πάρει.

Το μόνο σίγουρο σε όλα αυτά είναι πως δύσκολα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ ο Χάντερ, ειδικά μάλιστα αν μείνει ο Μπάνκι στον πάγκο της ομάδας, με τον οποίο δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις

Από την άλλη και ο ίδιος επιθυμεί να αγωνιστεί σε μια ομάδα με εξασφαλισμένη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα, με τον Παναθηναϊκό αλλά και τον Ολυμπιακό να πληρούν αυτό κριτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει "βόμβα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Φεύγει για 1,5 εκατ. το διαμάντι - Το ξέρει ο Σαββίδης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags