Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιώργος Καραμάνος: Νέος ισχυρός άνδρας στην ΚΑΕ!
| 2019-06-18 13:31:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Αυτός αγόρασε την ΚΑΕ - Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Αυτός αγόρασε την ΚΑΕ - Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση!

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Δικέφαλο!

ΠΑΟΚ - Γιώργος Καραμάνος: Το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ανέλαβε ο επιχειρηματίας, μετά από τη συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή!

Πλέον αναμένεται επίσημη ανακοίνωση, καθώς ο Καραμάνος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με δυο συνεργάτες του και έχει γίνει ήδη ραντεβού με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Παπαθεοδώρου ενημερώθηκε για τα δεδομένα που υπάρχουν και θα αποτελέσει παρελθόν καθώς ο Δικέφαλος δεν μπορεί να καλύψει ο ΠΑΟΚ τις απαιτήσεις του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ.Θανάσης Κατσαρής και ο κ.Γιώργος Καραμάνος με τους συνεργάτες του κ.κ Χαράλαμπο Πατάκο και Γιάννη Χατζηβασιλείου. Υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία, ώστε μετά την ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται, ο κ.Καραμάνος να αναλάβει το management της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και με την προοπτική να αποκτήσει, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20 και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας."

Ποιος είναι ο Γιώργος Καραμάνος

Ο κ. Καραμάνος ασχολείται κυρίως με τον κατασκευαστικό τομέα εμπλέκεται όμως σε ένα πλέγμα άλλων επιχειρήσεων (διαφημιστικές εταιρείες κ.α.).

Θεωρείται άνθρωπος με πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο. Μεγάλη προβολή είχε η απόφασή του να δημιουργήσει τη μη κερδοσκοπική εταιρία «Δεν Λησμονώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags