Facebook Pixel Κάνει "ντου" ο Ολυμπιακός για τον Θανάση Αντετοκούνμπο;
| 2019-06-19 14:31:00

Απόφαση-φωτιά από Πιτίνο - Έρχονται... Λεκαβίτσιους - Στον "αέρα" ο Θανάσης, "ντου" Ολυμπιακού;

του Pick n' Scroll
Απόφαση-φωτιά από Πιτίνο - Έρχονται... Λεκαβίτσιους - Στον "αέρα" ο Θανάσης, "ντου" Ολυμπιακού;

Έτοιμος νέος τεχνικός. Ποιοι φεύγουν; "Χουνέρι" Αγγελόπουλων!

Ο Παναθηναϊκός περιμένει από στιγμή σε στιγμή την απάντηση του Ρικ Πιτίνο, ώστε να προχωρήσει ακόμη πιο γρήγορα τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν. Όλα δείχνουν ότι ο Αμερικάνος προπονητής θα συνεχίσει στο ΟΑΚΑ, καθώς μάλιστα δεν έχει και κάποια άλλη πρόταση στα χέρια του. 

Ο Τζέικομπ Ουάιλι είναι η πρώτη μεταγραφή των νταμπλούχων και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον η συνέχεια. Κάποιοι παίκτες θα ακολουθήσουν τον αντίθετο δρόμο, όπως έγινε ήδη με τον Λούκας Λεκαβίτσιους, που επέστρεψε στη Ζαλγκίρις.

Είναι πιθανό ανάμεσα σε αυτούς που θα αποχωρήσουν να είναι και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, με τον οποίο έληξε το διετές συμβόλαιο που είχε συναφθεί το καλοκαίρι του 2017.

Ο Έλληνας άσος έχει ήδη κλήσεις από τέσσερις ομάδες του ΝΒΑ, ανάμεσα στις οποίες είναι και οι Μιλγουόκι Μπακς του αδερφού του Γιάννη. Οι κλήσεις έχουν να κάνουν μόνο με τη συμμετοχή του σε summer leagues και τίποτα παραπάνω. 



Είχαμε, πάντως, αναφέρει πριν από καιρό στο sportdog ότι είναι πιθανό του χρόνου τα δύο αδέρφια να είναι μαζί στους Μπακς. Δεν είναι κάτι που μπορεί να αποκλειστεί.

Όπως κάποιες πιθανότητες έχει να πάει ο Θανάσης στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχουν στη θέση "3" μόνο τον Παπανικολάου, καθώς ο Τουπάν έχει φύγει εδώ και καιρό, ενώ ο Τίμα θα μείνει στη Χίμκι.

Συν τοις άλλοις οι Πειραιώτες θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες και δεν αποκλείεται να στραφούν στον διεθνή σμολ-φόργουορντ, που πλέον δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Το θέμα είναι ανοιχτό. Πάντως, ο Αντετοκούνμπο θα μιλήσει πρώτα με το "τριφύλλι" και αν δεν μείνει στο ΟΑΚΑ, τότε μπορούμε να μιλάμε για όλα τα άλλα ενδεχόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επιστροφή-έκπληξη στον ΠΑΟ - Αυτόν φέρνει πίσω ο Δημήτρης - Είναι... κλεισμένος - Τρομερό τρίποντο


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags