Facebook Pixel "Ρίχνει" το ΣΕΦ και χωρίς Σλούκα - Αυτούς τους παικταράδες "χτυπάει" ο Ολυμπιακός
| 2019-06-20 15:47:00

"Ρίχνει" το ΣΕΦ και χωρίς Σλούκα - Αυτούς τους παικταράδες "χτυπάει" ο Ολυμπιακός - Ονόματα-βόμβες

του Pick n' Scroll
"Ρίχνει" το ΣΕΦ και χωρίς Σλούκα - Αυτούς τους παικταράδες "χτυπάει" ο Ολυμπιακός - Ονόματα-βόμβες

Δεν... ξενερώνουν στο λιμάνι. Φουλάρουν για ηγέτη. Όλη η λίστα!

Ο Κώστας Σλούκας μένει στη Φενέρ, όπως γράφαμε και τις τελευταίες μέρες. Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια, έκανε υπέρβαση, δεν μπόρεσε, όμως, να πείσει τον Έλληνα γκαρντ να επιστρέψει στο ΣΕΦ. 

Έτσι βάζει μπροστά το δεύτερο πλάνο, εντατικοποιώντας τις προσπάθειές του για να βρει έναν ηγέτη. Δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο. Ειδικά οι λύσεις στην Ευρώπη είναι περιορισμένες.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς και ο Τομά Ερτέλ είναι στην κορυφή αυτής της λίστας, των παικτών, δηλαδή, που μπορούν να βγουν μπροστά για τους Πειραιώτες και να μην είναι πάρα πολύ ακριβοί.

Παικταράς είναι και ο Μπραντ Ουοναμέικερ, αλλά το κασέ του πάει πάνω από 2 εκ. δολλάρια ετησίως. Τέτοια χρήματα δεν μπορεί να δώσει ο Ολυμπιακός. Μπορεί να τα δώσει η Αρμάνι, η ΤΣΣΚΑ, η Φενέρ, η Εφές, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Όχι, όμως, ο Ολυμπιακός. 



Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει ρίξει το βλέμμα του στην Κίνα, εκεί όπου υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες με κασέ κοντά στα χρήματα,που μπορούν να δώσουν οι "ερυθρόλευκοι",

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι θα ήταν η ιδανική περίπτωση, αλλά ο Αμερικάνος έχει τρέλα με τη συνέπεια και γνωρίζει τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις στις πληρωμές που έχει ο Ολυμπιακός.

Ο Τζίμερ Φριντέτ, που ήθελε παλιότερα ο Παναθηναϊκός, είναι παίκτης που θα ξετρελάνει τον κόσμο του Ολυμπιακού. Έπαιζε στην Κίνα και σημείωνε 35 πόντους ανά ματς. Είναι παίκτης που μπορεί να ηγηθεί της νέας προσπάθειας των Πειραιωτών.

Τέτοιοι παίκτες υπάρχουν πολλοί στην Κίνα. Όπως τέτοιος είναι και ο Τάι Λόσον, που παλιότερα είχε πολύ καλή παρουσία στο ΝΒΑ.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει πλέον πολύ πιο εντατικά αυτές τις περιπτώσεις και σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμος να ρίξει τη βόμβα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταγραφή... ΣΟΚ του Μπλατ - "Χτυπάει" 31χρονο ψηλό από τη Νιγηρία - Δεν... ακούμπησε στην ΑΕΚ!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags