Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ποιος Πιτίνο μπροστά στον Ομπράντοβιτς - Λευκή επιταγή σε Σάρας - Ξενερώνω με Πεδουλάκη"
Μπάσκετ
| 2019-06-21 23:06:00

"Ποιος Πιτίνο μπροστά στον Ομπράντοβιτς - Λευκή επιταγή σε Σάρας - Ξενερώνω με Πεδουλάκη"

Sportdog Team
"Ποιος Πιτίνο μπροστά στον Ομπράντοβιτς - Λευκή επιταγή σε Σάρας - Ξενερώνω με Πεδουλάκη"

Τρελαμένοι οι Παναθηναϊκοί στα social. "Τον έδιωξε ο Ολυμπιακός"!

Η είδηση της άρνησης του Ρικ Πιτίνο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό μονοπωλεί την επικαιρότητα του Τριφυλλιού και φυσικά έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις και στο Twitter.

Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και όχι μόνο καταθέτουν τις απόψεις τους για την επόμενη μέρα του Τριφυλλιού, αναφερόμενοι μεταξύ άλλων στον διάδοχο του Αμερικανού. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι οι Πράσινοι πρέπει να κυνηγήσουν τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενώ το γεγονός ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Κατά τα άλλα, πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού συνιστούν… ψυχραιμία, συγκρίνοντας τη φυγή του Πιτίνο με αυτή του Ομπράντοβιτς, ενώ αρκετοί παραδέχονται ότι το ελληνικό μπάσκετ δεν αξίζει έναν προπονητή τέτοιου επιπέδου.

Τη φυγή του Αμερικανού σχολιάζουν και ορισμένοι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι υποστηρίζουν με μπόλικη δόση ειρωνείας ότι το φταίξιμο για την αποχώρησή του βαραίνει τους Ερυθρολεύκους!

Διαβάστε τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια:

Απο τον ανικανο Πασκουαλ μπορεις να πας ευκολα σε επιλογη Πεδουλακη. Απο τον Πιτινο ομως δεν μπορεις, πρεπει τουλαχιστον να προσπαθησεις για Σαρας και μετα το συζηταμε.

Λευκή επιταγή σε Σαρούνας παιδιά... απλά, όμορφα κι ωραία. Ποιος Πιτίνο;

Τώρα που έφυγε ο Πιτινο, να πω ότι το ένα πρωτάθλημα NCAA δεν μπορεί να σταθεί με κανέναν τρόπο δίπλα στις 9 Ευρωλίγκες του Ομπράντοβιτς;

Έπεσα από τα σύννεφα... Είπε όχι ο Πιτίνο? Μα γιατί? Είναι όλα σούπερ εδώ αφού...

Περίεργος τύπος αυτός ο Πιτίνο. Προτιμά να βρει ομάδα στο ΝΒΑ παρά να γυρίσει στο μαγικό κόσμο του ελληνικού μπάσκετ.

Ας γίνει ο Βοβορας HC και ο πιτινο ας βοηθήσει με μεταγραφές.... no pedoulakis

Εγώ,πάλι, νομίζω ότι φταίει ο Ολυμπιακός για τη φυγή του Πιτίνο...

Πίκρα που φεύγει από τα μέρη μας ένας τόσο σπουδαίος μπασκετάνθρωπος, όπως ο Πιτίνο. Μακάρι να μάθαμε, να κρατήσαμε έστω και κάτι από την επτάμηνη παρουσία του εδώ, αν και φοβάμαι ότι δεν... Από την άλλη, είμαι πολύ περίεργος να δω που θα δουλέψει... Στο ΝΒΑ;

Τουλάχιστον ας αγοράσει ο Γιαννακόπουλος δυο τρία καλά κοστούμια στον Πεδουλάκη. Θα είναι υποβάθμιση μετά το προσεγμένο στυλ του Πιτινο.

Πειράζει που έμενα πιο πολύ με ξενερώνει το ενδεχόμενο Αργύρη πάρα το όχι του Πιτινο;

Ηρθε ο Πιτίνο σε ενα τριτοκοσμικο πρωταθλημα Μπανανιας, με καπνογόνα πισω απ΄το μπαγκο ντουμάνι, αντιπαλος να μη γκατεβαινει να παιξει η να φευγει στο ημιχρονο, καφρίλες στην εξεδρα σε καθε ματς κι ειδικα στα "ντερμπι", και κάφρους τριγυρω του. Σοκαριστικό το οτι φευγει.

Το βλέπω να έρχεται: Ο Ολυμπιακός φταίει που έφυγε ο Πιτίνο

Αν δεν είχε φύγει ο Τσαβι από Γενάρη και δεν είχε έρθει ο Πιτινο τώρα θα’ χαμε κλεισει Σάρας

Χωρίς να ξέρω τίποτα πιστεύω ότι ο Πιτινο τους πρότεινε μερικούς προπονητές από Αμερική που εκτιμά. Έτσι το γράφω. Σαν σκεψη.

Τόση φασαρία για τον Πιτίνο ούτε όταν έφυγε ο 5αστερος Ομπραντοβιτς. Ψυχραιμία αδέλφια...

Παρακαλώ τον κ. Δημήτρη Παύλου Γιαννακόπουλο να ορίσει σήμερα τον Πιτίνο ως τον προσωπικό και αποκλειστικό του scouter και συμβουλάτορα σε οτιδήποτε μπασκετικό ισοβίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Αυτός είναι το Νο1 φαβορί για τον πάγκο του ΠΑΟ - Θα... ρίξουν το ΟΑΚΑ οι οπαδοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags